Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Aldrig varit svettig...

Av Andreas - 13 januari 2009 17:28

Var och körde rehab idag som vanligt. Idag gick det ruskigt bra! Körde ett löppass på 15min där jag varierade farten, ska fokusera lite mer på att få upp farten. Dom som sett mig spela vet iof att det inte är min styrka det här med snabbhet... Men hur som helst så gick det riktigt bra, jag körde ett ganska högt tempo, och det kändes bra. Körde även lite mer styrka än vad jag gjort tidigare vilket också gick bra med knät. Kan väl meddela att jag fick håll i slutet av löpningen, men det var ju ett tag sedan man sprang. Blev riktigt svettig idag och min sjukgymnast Jampa undrade vad jag hade gjort, han har aldrig sett mig svettig sa han...


Återstår att se hur knät reagerar på den hårdare träningen. Är lite mör just nu, men det har inte svullnat upp allt för mycket.


Har sett ett antal innebandymatcher sista tiden. Såg träningsmatchen mellan Jakobsberg-Nyboda i förra veckan. "Jakan" vann med 6-3 utan att imponera. Nyboda hade alldeles för få gubbar för att orka matchen. Man hade fått fyra sena återbud. Men ändå höll man stången in i dom sista minutrarna av matchen, mycket tack vare Johan "Bläckfisken" Ekdahl i mål. Han var mycket bra!


Var sedan med i båset med Hawks i helgen där vi förlorade orättvist hemma mot T/T. Känns löjligt att hålla på att skylla på att resultat i en match är orättvist, men denna gång är det befogat! T/T skall självklart även dom berömmas, man har ett ruskigt starkt försvarsspel samt en hel del duktiga rollspelare som kan avgöra matcherna. Man ska inte be om ursäkt för att man leder serien. Vinner man matcher på sådana sätt som man gjorde mot oss, ja då tror jag inget kan stoppa dom från att vinna serien.


Vi bör efter två spelade perioder leda matchen, istället ligger vi under. Mest pga vår egen oförmåga att sätta dit bollarna, men T/T hade också en mycket duktig målvakt i Benjamin Löfdahl. T/T`s mål kom till på alla möjliga sätt, Ville Ferraresi gjorde ett mål med en backhand volley som även var en felträff. Han gjorde även ett mål som vår back styrde rätt upp i eget nättak. Ville är en riktigt duktig spelare, inget snack. Men denna dag erkände till och med Ville själv att han hade ett enormt flyt, precis som hela T/T. Vi hade som vanligt 5-6 ramträffar... Men som sagt T/T ska inte be om ursäkt, man har ett riktigt bra lag och ett grymt försvarsspel. Vi får helt skylla oss själva denna match att vi inte kan ta vara på våra chanser, men det känns ruskigt bittert att inte vinna denna match. Minst en pinne skulle vi bara haft!


En del röster som hördes från T/T spelare efter matchen var att "det här var nog det bästa lag vi mött den här säsongen". Flera av spelarna jag pratade med i T/T förstod inte hur dom kunde vinna den här matchen. Kul för oss att få det bekräftat att vi gör en bra match, mindre kul att då titta på slutresultatet...2-6. Grattis Tyresö/Trollbäcken!


Såg igår kväll drabbningen mellan Västerås-Falun. Som jag trodde på förhand så blev det ingen höjdarmatch. Västerås får lära sig den hårda vägen, precis som vi gjorde första året i eliten med Råsunda, att man blir ruskigt hårt straffad för sina misstag i den högsta serien.


Caperio/Täby fortsätter att imponera, helt sjukt starka just nu. Rickie fem poäng, nu har det lossnat igen efter VM. Rickie blev nyligen framröstad som Finlands främsta innebandyspelare av sportjournalisterna i Finland, grattis!


Jag prickade in rätt reultat mellan Örebro-Finspång 6-3. Prickade även in att Karlstad skulle slå O/G borta, 3,00 gånger pengarna på den! Trodde även på Handen som "bara" lyckades vinna i sudden mot Visby.


Vi har som vanligt runt den här årstiden några truppförändringar i Hässelby. Alex Tamminen och Jan Hajdus kommer båda två att lånas ut till Duvbo i div 2 östra svealand. Lycka till och på återseende hoppas jag! Ny spelare in i våra juniorer och även med herrlaget är Lucas Samuelsson från Åkersberga, välkommen!


Jag nämnde i ett tidigare inlägg att Balrog haft det tungt dom 6-7 sista matcherna. Sorry, det är mer än så. Man har på dom sista 9 matcherna vunnit en match efter ordinarie tid, och en match i sudden. Sedan har man torskat 7! Däribland mot många av lagen man för tillfället har bakom sig. Snacka om kris!


Nu börjar knät värka en aning, dags att ligga ner och vila det ett tag. Dagens träningspass börjar göra sig påmind....


Hejdå Hejdå



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 14 februari 2011 11:18

Från och med nu kommer inläggen att hamna på följande bloggadress istället:   http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/   Som sagt, ingen ändring i skrivandet. Det nya är adressen. Så det borde inte vara allt för jobbigt för Er som av någ...

Av Andreas - 11 februari 2011 17:45

Jag kommer att byta bloggadress inom kort. Lägger upp den nya här på bloggen så fort jag kommit tillrätta med den nya. Allt kommer fortfarande vara detsamma vad det gäller bloggandet, inga ändringar. I promise! Det nya är att adressen kommer att ändr...

Av Andreas - 10 februari 2011 07:30

Veckorna rullar på i rasande fart. Har väldigt mycket på jobbet just nu, därav lite dåligt med bloggande kan jag erkänna. Ska försöka bättra mig. Tränade i tisdags igen, stenhård fys stod det på schemat. Riktigt tungt men förmodligen välbehövlig...

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att var...

Av Andreas - 1 februari 2011 22:46

Träning avklarad ikväll igen. Det såg faktiskt ruskigt bra ut! Mycket folk och en ruggig fart. Var länge sedan vi hade en sådan träning, riktigt länge sedan. Jag inledde som back idag då jag som bekant inte ska vara med i helgen. Äntligen! Som jag ha...

Ovido - Quiz & Flashcards