Alla inlägg den 6 september 2009

Av Andreas - 6 september 2009 22:05

Klev innanför dörren för 2min sedan. Har varit och "signat" papprena med Bele. Känns fortfarande helt rätt. En klubb med ambitioner. Hälsenan känns bättre och jag hoppas på att kunna återuppta träningen i veckan. Serien börjar redan kommande söndag! Hemma i Viksjösporthall. Jag kan väl erkänna att jag inte är på topp ännu. Men jag kommer bara bli bättre och bättre ju längre serien går. Har bara 5 pass innebandy i benen det senaste året, så jag kommer att behöva tid. Men jag tror och hoppas att jag kommer att bidra redan från början, sedan kommer det som sagt bara att bli bättre ju längre serien går.


Igår kväll åkte jag och Pappa in till stan och kollade Sverige på storbild. God mat och lite bira gjorde kvällen lyckad. Blev ju inte direkt sämre av att Zlatan snubblade in bollen i sista sekunden, helt otroligt! En riktigt trevlig kväll med far min måste jag säga!


Senare på kvällen kom Isen in och mötte mig och vi tog ett par bira för att sedan möta upp Alex Rosenberg och Sasan. Blev lite Black Jack på Casinot och sedan lite natt-mat och hemresa. Väldigt lyckad kväll helt enkelt!


Idag tog jag med familjen och åkte till Råsunda för att kolla Gnaget. Vilken match! Vilken vändning i slutminutrarna! Helt otroligt och man blir varm i hela kroppen när man tänker på det. Extra roligt var det att barnen fick vara med och uppleva den otroliga stämning som skapades av den för dagen dåliga publiksiffran 8000, det lät som minst det dubbla. Sonen har varit med på fotboll en gång tidigare för typ 3 år sedan, men då var han för liten. Nu kan jag säga att det var någon som blev helt frälst, han satt helfokuserad hela matchen och klappade och sjöng och levde sig med. Kanske lite för mycket också...När Häcken gjorde 2-1 började han nämligen gråta. Tårarna rann ner för kinderna och han var otroligt besviken. Men den glädjen som var efter slutsignalen hos sonen gick inte att missta sig på. En AIK:are är född! Och vi har samma favoritspelare också, Ivan Obolo! Värmer i själen när man ser dottern och sonen sitta med AIK mössor och halsdukar, dom gillade verkligen fotbollen skarpt!


I fredags var Joppe med familj hemma hos oss och åt och hade en trevlig kväll. När Joppes familj skulle åka blev Joppe kvar och vi lirade Tiger Woods Golf 10 på Nintendo Wii hela natten. Det var hur kul som helst och jag slutade som vinnare 7 slag före Joppe! Sedan tog Joppe mig på ett par fotbollsmatcher, men det kvittar eftersom jag klassade honom på golfen.


Ska som sagt prova att träna imorgon igen. Hoppas att hälsenan håller, bara en vecka kvar till seriepremiär.


Ny arbetsvecka imorgon.... Dax att gå och lägga sig och kolla lite på "burken" med en snus, nice!


Till signaturen Burgic. Nu tar vi dubbeln! Vinna cupen vinna cupen AIK!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards