Alla inlägg den 24 september 2009

Av Andreas - 24 september 2009 22:00

Sitter på hotellrummet i Karlstad. Är på jobb och åker hem imorgon. På vägen till Karlstad idag så ringde jag och försökte hitta något ställe som visade mitt kära AIK borta mot Helsingborg. Första stället sa nej, då det visade sig att Färjestad lirade hockeymatch ikväll. Bra "tajming". Men sedan fick jag tag på ett ställe som heter Score som såg till att ordna med bord och god mat framför en fet storbildsskärm! Matchen i sig känns som en klar kryss match, varken Helsingborg eller AIK var speciellt vassa. Första halvlek skulle helt klart ha slutat oavgjort. Men efter två stycken konstiga mål där det första tar på en AIK spelare och det andra verkar Örlund missa helt så står det 0-2 på ca 1min. Detta var precis innan halvtidsvilan, psykologiskt tungt! Visst AIK har vunnit orättvist ibland också, så det kanske jämnar ut sig. Men jag har delade känslor efter kvällens match, dels anser jag helt klart att kryss hade varit mest rättvist sett till hur båda lagen spelade. Å andra sidan så kanske AIK är värda en förlust idag? Jag anser att man ska kunna prestera så mycket bättre fotboll än vad man gör idag, man är rent utsagt usla stundtals. Ligger man och krigar för SM-Guld får man inte göra ett sånt bottennapp som idag. Förlust 3-2 är ett faktum.


Nåja, sånt är livet och guldstriden lever i allra högsta grad.


dif var snabbt nere på jorden igen. Tyvärr hann jag inte skriva det i bloggen men jag hade verkligen på känn att man skulle förlora idag. Man var inte ett bra allsvenskt fotbollslag i senaste segern mot ett ännu sämre BP.


bajen åker nog ner nu. Förlusten hemma mot GAIS gjorde att luften nog gick ur, för fler än bara supportrarna.


Tränade igår. Spelade back och det kändes faktiskt riktigt bra. Kanske läge att sadla om? Om målen uteblir framöver så får jag anmäla mig som frivillig...


Oddsen för div 1 innebandyn har inte kommit ännu. Har ett par skrällar till bra odds som intresserar mig. I div 2 östra svealand: Farsta-Bollstanäs, 2. Till oddset 3,00. I Norska elitserien: Slevik-Sarpsborg, 1. Till oddset 3,15.

 

AIK Hockey ser riktigt vassa ut! Stark bortaseger mot obesegrade Mora. Äntligen dags för återtåget? Framåt hockeykrigarna!!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards