Alla inlägg den 28 september 2009

Av Andreas - 28 september 2009 21:08

Blev ett snabbt inlägg, som många förstår varför. AIK har TOTALT spelat ut stackars lilla dif. Har förmodligen inte upplevt en liknande utskåpning som den som utspelade sig på Råsunda ikväll! Att inte AIK ledde efter första halvlek med fyra fem bollar är helt otroligt. Man kan vinna denna match hur stort som helst och dif ska bland annat tacka den, i vanliga fall, så osäkra Touray att siffrorna inte blir större. Pratas mycket i Canal + studion om att dif inte har något självförtroende. Självfallet är det så, men det är inte det stora problemet. Kolla på djurgårdens lag! Bara som exempel, Burlin och Johannesson på mitten(kommentarer överflödiga)... Dahlberg på topp som inte gjort mål på 33 matcher.... Tauer som många dif supportrar hyllar, blev så uppsnurrad i första halvlek att till och med jag nästan tyckte synd om honom... Jeglertz är inte rätt man, det har jag sagt redan från början. Men som det ser ut nu så spelar det ingen roll vem man har som tränare, laget är riktigt dåligt på dom flesta positionerna. Nu ska jag inte strö mer salt i såren, utan jag ska bara hylla Gnaget! Vilken match man gör, det var helt enkelt AIK`s match från start till slut! Skönt att Flavio fick betalt för sina många bra insatser i AIK tröjan och fick göra 2 kassar ikväll. Synd bara att dif fansen inte kunde närvara. Vet inte vart dom tog vägen, men inte var dom på Råsunda för att stötta sitt lag i striden om ett nytt Allsvenskt kontrakt. Ett lag på planen, en klack på läktaren!


Caperiotäby slog Umeå i en målrik match igår. Snacka om att Joppe måste ha varit en offensiv back igår då "magget" bedömde honom som forward i sina betyg efter matchen. Info till "magget", han spelade back hela matchen igår. Rickie fick äntligen ordning på bitarna med sin nya Blast klubba igår och smällde in 4 kassar i sista "perren".


Bele tog en viktig seger igår. 8-6 mot Värmdö var enligt rapporterna ingen jätte match av Bele. Man ledde med 4-0 efter första perioden och spelade tydligen väldigt bra. Sedan slappnar man omedvetet av i tredje perioden och släpper in Värmdö i matchen. Men det känns som att det kvittar, det viktiga är dom 3 poängen som "rasslade" in på kontot. Det är det enda jag bryr mig om. Fortfarande obesegrade, mycket bra!


Har lagt till en ny funktion här på bloggen. Nämligen en gästbok. Länken till denna finns längst ner på höger sida. Just nu låter jag den vara öppen för inlägg, precis som en gästbok ska vara, men skiter det sig med massa korkade inlägg får jag lägga in en funktion där jag måste godkänna kommentarerna.


Storvreta slog, inte helt oväntat, Sirius i Uppsaladerbyt. Men det jag funderar över är: Någon som sett eller hört något om "storvärvningen" av Fredrik Holtz som Storvreta gjort? Märkligt tyst gällande hans prestationer i Storvreta.


Nu ska jag bara njuta av den enkla derbysegern på Råsunda!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards