Alla inlägg den 8 september 2009

Av Andreas - 8 september 2009 07:45

Var på träning igår. Kände ingenting i hälen och två-målet flöt på riktigt bra. Blev faktiskt 4 kassar under två-målet, och en hel del av dom självklart signerade Mange "gol" Larsson. Däremot har jag en bit kvar vad det gäller det defensiva spelet, orkar inte riktigt hela vägen hem vilket jag borde.


Idag däremot är kroppen lite stelare kan jag säga. Blir en ren vilodag så att jag inte överbelastar kroppen(hälen) igen.


Hoppas verkligen att kroppen håller! Riktigt kul att spela innebandy igen. Orkar inte fler skador.


På Onsdag är det träningsmatch mot Duvbo i Viksjösporthall. Kommer förmodligen att matcha väldigt försiktigt så här i inledningen. Viktigt att jag får bygga upp med regelbunden träning ett tag. Kanske blir någon period mot Duvbo och första matchen på nästan ett år? Söndag är det seriepremiär, kan bli samma sak där beroende på hur jag känner mig. Kanske någon period där med.


Bloggen har bytt namn och utseende såg jag idag. Bloggplatsen istället för bloggagratis. Men det ska gå att gå in på den gamla adressen också som jag förstått det. Får se vad det innebär för bloggen. Kanske en ansiktslyftning?



Nu är det jobb som gäller!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards