Alla inlägg den 12 september 2009

Av Andreas - 12 september 2009 11:50

I onsdags gjorde jag comeback på innebandyplanen. Ingen vidare match av varken mig eller laget om man ska vara helt ärlig. Stortorsk och en dålig insats från min sida. Spelade 2 perioder med tanke på att det är seriepremiär imorgon. Vill inte riskera något efter mitt långa skadeuppehåll.


Imorgon är det som sagt nedsläpp och comeback i seriespel för egen del. Ska bli fantastiskt kul!! Kroppen känns ok även fast jag har en bit kvar vad det gäller "flåset" och "timeing" med mera. Men som sagt så är jag sjukt laddad och matchen startar kl:12:15 i Viksjösporthall imorgon. För motståndet står Vendelsö.


Comebacken sker alltså den 13:e september 2009. Jag bröt knät den 14:e september 2008. Nästan exakt ett år efter skadan. Läkarna som sa att jag skulle vara tillbaka efter ca 3 månader....jorå så att....


Hoppas på mycket skrällar på stryktipset idag. Det är så jag har lagt upp min rad. Stoke får gärna sprattla till mot Chelsea bland annat. Tyvärr så ser Chelsea ruskigt starka ut.


Igår kväll var det kräftor hos svärmor. Jag åt väl ca 1 1/2 paket själv. Älskar kräftor! Idag blir det lite fotboll på burken. Ska se Liverpool krossa Burnley! Sedan en lugn kväll med familjen. Underbart med helg!


Nu ska jag ut och spela fotboll med sonen. Han ska vara Ivan Obolo. Jag får väl vara Dembo Touray så att det blir lite gratis kassar för sonen...


Ha en trevlig helg! Väl mött i Viksjösporthall imorgon!


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards