Alla inlägg den 17 september 2009

Av Andreas - 17 september 2009 09:22

Har som alla andra läst ryktet att Nebojsa Novakovic skulle vara aktuell som dif tränare. Det ryktet ger jag inte mycket för, varför skulle han vilja träna dekis-dif i superettan? Jag hoppas verkligen att det inte finns någon grund för detta, skulle kännas jobbigt för mig.


Igår efter middagen gick jag ut och tog ett löp och styrkepass. Sprang ca 40min ute i skogarna i Viksjö. Det svåra är att motivera sig att gå ut, när man väl är ute och efter så känns det hur bra som helst. När jag kom hem så tog jag en dusch och sedan en Gainomax och begav mig till Joppe för att kolla Inter-Barcelona. Barca var klart värda segern, vilket skönt bollrull dom har! Men man ska inte heller glömma Inters grymma försvarsmur, Italienarna kan det där med försvarsspel!


När jag var ute och sprang träffade jag även på Alex Rosenbergs föräldrar som var ute och promenerade(så jag har ögonvittnen). Alex är ju nere i Sydamerika i ca 6 månader tillsammans med tidigare Farstaliraren Sasan. Länk till deras intressanta blogg från resan ligger nu inlagd under länkarna här på höger sida.


Ska ju även ge mig på ett tips inför SSL starten som är i helgen:


1. Warberg

2. AIK

3. Caperiotäby

4. Storvreta

5. Dalen

6. Falun

7. Pixbo

8. Helsingborg

9. Umeå City

10. Balrog

11. Tyresö/Trollbäcken

12. Sirius

13. Västerås ( Kval)

14. Järfälla (Nedflyttning)


Tror att Caperiotäby kommer stå som slutsegrare i Globen. I år har man lärt sig av misstaget förra året och kommer att ta det lite lugnare i serien för att sedan komma förberedda till slutspelet. Laget ser ännu starkare ut i år och man har värvat smart. Som vanligt från min gamla klubb Hässelby bland annat.


Nämnvärt annars är att jag tror att Helsingborg precis klarar sig till slutspel. Man har gjort en grym värvning i den finska landslagsbacken. Det kommer att höja Helsingborg, men inte hur högt som helst. Man är inte så mycket bättre än förra året enligt mig och kan lika gärna missa slutspel.


Bland dom 3 topplagen tror jag att placeringarna kan sluta hur som helst. Det gäller att vara vassast i slutspelet som sagt. Och det kommer Caperiotäby att vara.


I botten är det "hugget som stucket". Tror att antingen Västerås eller Järfälla tar sista platsen. Valde att tippa Västerås högst av dessa då man har riktigt duktiga Ola Thimrèn i båset. Men tyvärr "Grino" så har du inte spelarmaterialet för att lyckas fullt ut med dina kunskaper. Västerås har tappat en drös med duktiga spelare och inte värvat något som täcker upp detta. Järfälla har jag ingenting emot. Man satsar ungt(värvar ungt) men har tyvärr tappat alldeles för många bra spelare för att greja detta år. Man har kompetens vid sidan av planen i bland annat bröderna Lindström, men på planen är det för tunnt. Orutinen kommer att kosta i år då man har levt på "konstgjord andning" i flera år nu. Kanske läge för bröderna Lindström att kliva in på planen igen?


Ikäll är det träning som gäller. Nu ska jag bege mig till Norrköping för lite jobb. Ha en bra dag!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards