Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Premiärseger!

Av Andreas - 12 september 2010 20:42

Seger i seriepremiären, kan ju inte bli mycket bättre! Vi vinner med 6-3 hemma mot ett Vendelsö som var klart bättre än vad jag väntat mig. Kan bli en lika obehaglig motståndare i år som förra året för många motståndare.


Segern känns ändå väldigt rättvis och det känns ungefär som att vi gör det vi behöver idag, inte mer inte mindre. För egen del gick det ganska tungt, får väl ta med mig att det fungerade ganska bra defensivt idag. Spelade 4-0 vilket är bra. Och jag försökte kriga på, kände mig dock ganska "otajmad" och energilös idag. Varför vet jag inte? Men en dag som denna så bryr jag mig inte ett dugg om det, vi vinner och det är det som är viktigt. Riktigt skönt! Vad det gäller att hitta någon som höjer sig över mängden idag tycker jag att det är svårt. Låter klyschigt men idag är det faktiskt en riktig lagseger. Ska man nämna något så tycker jag att dagens "andra lina" med Mange, Chrisse och Isen(sista perioden Chopler) är dom som är piggast. Men att vinna utan att prestera på topp är alltid en styrka!


Ska erkänna att jag saknade Lillis bredvid mig idag, vi hittar varandra riktigt bra! Dock ska Danne ha all cred för sitt inhopp mellan mig och Stenis. Han var den som var riktigt bra i vår lina, hade jag och Stenis haft lite skärpa idag hade han haft mer en 1 poäng i dagens match. Så Danne ska faktiskt ha ett plus idag!


Nämnas bör väl också att dagens domare Stegrud/Eriksson skötte sig alldeles utmärkt!  


Bele kryssade borta mot Bollstanäs. Delad pott mellan två topplag helt enkelt. Jakobsberg kryssade hemma mot Högalid. Oväntat att Jakan kryssar, det gjorde man mest av alla i förra årets serie. Högalid kan bli en intressant nykomling som kanske kan gå långt.


Märkligt dålig rapportering "live" av innebandymatcherna i vår serie på innebandy.se. Riktigt trist och svagt! Kan väl även nämnas att det känns märkligt att inte vi hade någon speaker på vår hemmamatch heller? Anledningen till detta vet jag inte, förmodligen får jag ett bra svar av Mr Kungsängen här senare...


Bör väl påpeka att Belejocke håller fanan högt och liverapporterade från matchen borta mot Bollsta. Stort!


En av mina bättre vänner Joakim "Joppe" Nothèn är klar för Kifen! Det var självklart honom jag menade i ett tidigare inlägg angående ett nyförvärv som var på gång. Han var inte spelklar idag, och kommer att vara bortrest mot Bele borta nästa helg. Sedan hoppas jag få lira med honom igen! Grymt nyförvärv som vi lånat från Caperiotäby för resten av säsongen. Anledningen till att han "bara" lånas in vet jag inte? Men Caperiotäby vill tydligen göra så med spelare som lämnar klubben istället för att skriva över dom helt.


Jobbveckan är på ingående igen. Lika mycket som vanligt. Jobbresa torsdag gör att jag missar en träning i veckan. Inte optimalt, men inte heller mycket man kan göra.


Pool kryss, Juve kryss, AIK torsk. Ingen lyckad fotbollshelg för mig...That`s life!


Nästa helg väntar Bele borta! Hatmöte, nej inte för mig! Ska bli riktigt kul att spela mot alla sköna snubbar i Bele. Kommer att bli en speciell känsla.


Hejdå Hejdå!!

 
 
Ingen bild

Mr K

13 september 2010 12:01

Boris, nu har du glömt en viktig sak igen. Ett av våra kära Stockholmslag går ju som tåget i den Allsvenska fjollbollen, det är väl roligt? Ska dom hånas å det grövsta när dom lirar som arslen kan dom väl få ett litet erkännande när dom tar fyra raka, eller...?

Andreas

13 september 2010 15:04

Inga kommentarer... Även fast Gnaget åker ur i år så räddas mycket av en eventuell seger i kommande derbyt mot lillebror dif.

 
Ingen bild

Mr K

13 september 2010 18:21

Det behövs inga kommentarer Boris, jag vet precis hur du tänker. Att storebror DIF går bra är naturligtvis viktigt men viktigare är att Gnaget inte gör det. Sånt praktarsle är man nu en gång för alla!
På tal om det så börjar Hockeyn snart, det blir nog inte heller så muntert för dig och dina jämlikar!

Andreas

14 september 2010 16:21

dif är och kommer alltid att vara lillebror till AIK, det behöver jag inte ens förklara ;) Men hockeyn, det är en annan femma. Där har man ju inte speciellt stora förväntningar. Antingen går det som alla tror och man blir inte besviken. Eller så går det utav bara farten. Och man blir positivt överaskad. Vi har ingenting att förlora i hockeyn, till skillnad från fotbollen där man alltid har allt att förlora. Så det ska faktiskt bli skönt med lite hockey igen!

 
Ingen bild

Peter

16 september 2010 09:53

Det gick ju bra mot Åtvidaberg...;-)

Andreas

17 september 2010 10:26

Inte helt oväntat att Åtvid skulle vinna. Den var med på mina tipslappar som en hyfsat säker match till grymt bra odds!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 14 februari 2011 11:18

Från och med nu kommer inläggen att hamna på följande bloggadress istället:   http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/   Som sagt, ingen ändring i skrivandet. Det nya är adressen. Så det borde inte vara allt för jobbigt för Er som av någ...

Av Andreas - 11 februari 2011 17:45

Jag kommer att byta bloggadress inom kort. Lägger upp den nya här på bloggen så fort jag kommit tillrätta med den nya. Allt kommer fortfarande vara detsamma vad det gäller bloggandet, inga ändringar. I promise! Det nya är att adressen kommer att ändr...

Av Andreas - 10 februari 2011 07:30

Veckorna rullar på i rasande fart. Har väldigt mycket på jobbet just nu, därav lite dåligt med bloggande kan jag erkänna. Ska försöka bättra mig. Tränade i tisdags igen, stenhård fys stod det på schemat. Riktigt tungt men förmodligen välbehövlig...

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att var...

Av Andreas - 1 februari 2011 22:46

Träning avklarad ikväll igen. Det såg faktiskt ruskigt bra ut! Mycket folk och en ruggig fart. Var länge sedan vi hade en sådan träning, riktigt länge sedan. Jag inledde som back idag då jag som bekant inte ska vara med i helgen. Äntligen! Som jag ha...

Ovido - Quiz & Flashcards