Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Andreas - 4 februari 2010 09:13

Träningsveckan har inte direkt varit lysande. Mycket folk borta och skador speglar vår vardag för tillfället. Blir lite orolig inför helgens möte mot Hammarbyhöjden. Frånvarolistan kan bli lång... Senaste matchen mot Bro skadade sig Björne och Alex R, den senare bröt till och med handen! Krya på dig X-Man! Dessa herrar saknas till helgen. Lägg där till mig själv som är på mässa med jobbet i Tyskland och alltså inte medverkar, Walle och Jocke som är i fjällen. Isen och Fille klev båda av träningen skadade igår. Bådas medverkan är högst osäker, Isen lirar förmodligen inte. Lite hopp finns att Fille kan bli bättre. Linder är fortfarande skadad. Inga dåliga lirare som saknas till helgen direkt. Blir en hel del omkastningar i laget med andra ord. Dax för andra att kliva fram nu! Precis som Mange-gol nämnde på sin blogg så tror jag att Westberg kan bli en joker, han har sett het ut och det är dax för den riktiga comebacken nu. Lycka till i helgen grabbar! Tungt att sitta på ett flygplan från Tyskland när grabbarna krigar på i sporthallen....


Inte bara att jag missar innebandyn i helgen som är tråkigt. Jobbigast av allt är att jag missar sonens födelsedag på lördag. Grymt trist! Tyvärr har jag inget val, den här mässan får man inte vara borta ifrån.


Såg gnagets match mot Falun i SSL senast. Inte imponerad direkt. Och som jag sagt tidigare så ser inte truppen så vass ut just nu med dom tunga skadorna man har. Tungt för Norman som gick från en lång förlustsvit i Hässelby, bara för att förlänga den med AIK.

 

Norman-effekten(skojar lite med dig Norman) fortsätter i Hässelby. Hässelby hade ett stort manfall i helgens match borta mot Lidköping. 12 man skrapade man ihop och många av lagets "stjärnor" saknades. Ändå tog man andra raka segern! Riktigt starkt!


Var förbi Rickie igår efter jobbet. Jag skulle hämta en signerad klubba och lämna till Karke som skulle ge den vidare till någon. Fick kolla på Rickies nya egna klubba som Blast tagit fram i hans namn. Verkade skön och jag räknar med att det droppar in ett par ex åt mig. Har svårt att se att man får förnyat kontrakt med Fat Pipe nästa år. Då vet jag iaf vart jag kan vända mig, känns bra! Hade jag inte haft kontrakt med Fat Pipe så hade jag nog redan kört med Blast. Var lite på gång innan säsongen. Men jag gillar verkligen Fat Pipe, så jag kör med dom så länge man får.


Stort att få en klubba döpt och framtagen efter en själv. Trodde nog varken jag eller Rickie för ett antal år sedan. Den mannen har gått långt! Tänk när Rickie, jag och Joppe avslutar i samma klubb. Kan bli kul. Hoppas det händer?


Nu måste jag jobba vidare. Har mycket att göra inför Tysklandsresan.


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards