Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Andreas - 13 februari 2010 23:45

Lördagskvällen är över, "sad but true". Har varit en otroligt skön och avkopplande helg med familjen. Fredagen innebar "hemmamys". Lördagen var det släktingkalas för sonen. Mor och far stannade kvar för middag och film. Vi såg Sherlock Holmes, jag hade höga förväntningar....och jag blev mer än glatt överraskad. Den var grym! Iof bara jag och farsan som var vakna och såg hela filmen, resten sov gott men hävdade att det var en bra film när vi väckte dom vid slutet?


Mår riktigt bra nu när Hässelby har klättrat upp över strecket! "Norman-effekten" fortsätter! Kom igen nu Hawks! Hejdå Finspång!


Om Hökarna tar sig till kval så är jag mer än säker på att det ordnar sig... Kontraktet är i hamn så länge man slipper bajen. Vilka är det enda div 2 laget som kan hävda sig mot div 1 lagen.


Är lite småsugen att spela under Stefan "Steven" Mörks ledning, han inspirerar!


"Pjadie" gjorde comeback hos hökarna och var matchvinnare. Kan säga att jag såg det på träningen i veckan, grymt duktig spelare!


Spelledigt för egen del i helgen, och förra helgen var jag på jobbresa. Börjar bli sugen på match nu! Tur är att vi varit spellediga i helgen, är alldeles för förkyld för att lira plast nu. Nästa helg möter vi Kungsängen med en av mina vänner Nicke J vid rodret. Med all respekt måste jag säga att vinner vi inte denna match så funderar jag på att gå hem från Kungsängen. Så pass bra lag har vi. Vi är klasser bättre än Kungsängen, men dom har som sagt en riktigt duktig coach i båset vid namn Nicke J som gör att jag inte avger några löften(ännu).


Jag sa tidigare att det handlar om T/T och Järfälla i kampen om att åka ur SSL. T/T vann mot den sistnämnda och jag ser nu ingen utväg för Spiders än att börja om i div 1. Vi ses där?


AIK fotboll slog favorittippade Örebro igår. Trots förluster av många spelare så känner jag att det kan bli ett bra AIK år igen. "Kom och ta oss"! Kanske inga guld, men vi kommer vara jobbiga att möta.


Såg melodifestivalen ikväll. Fan, det var ingen höjdare. Bäst enligt mig var Dogge! Sämst var Andreas Jonsson, och han gick vidare. Parodi att man går vidare bara på sitt namn... Påminner om innebandyn, har du ett namn så är du intressant...


Hejdå Hejdå!!







Ovido - Quiz & Flashcards