Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Andreas - 28 februari 2010 20:41

Skönt med seger igen. En rättvis sådan ävan fast vi som vanligt släpper in motståndarna i matchen i slutet. Vi vinner med 5-4. Vaxholm skall dock ha cred då jag idag tycker att man är ett bättre lag än vi mötte senast, trots att jag inte är någon förespråkare av man-man spel.


Orminge och Vendelsö tog pliktenligt sina poäng och kvalspel känns oerhört avlägset för vår del. Vi har bara oss själva att skylla tyvärr. Så många matcher där vi slarvat bort poäng vi borde haft. Ska mycket till om dessa lag skall tappa poäng mot bottenlagen Jakobsberg och SB i nästa omgång. Men hoppet är ju bekant det sista som överger en sägs det... Vi kan bara göra vårt bästa och se hur långt det räcker.


Märkligt att man får höra att det sitter en viss person på läktaren och "smutsar" oss och framförallt vår första lina under matchen. Högt och glatt. Pinsamt beteende! Jag skulle kunna ge mig in och smutsa en hel del själv om vissa saker tillbaka, men väljer att avstå. Sänker mig inte till den nivån! Parodi!


Skönt kvitto för vår första lina idag iaf. Inne på 4 av 5 mål framåt, alltid kul. Idag fungerade det bra med Mange och Isen.


Har haft Joppe med familj här för lite spontan middag. Trevligt som vanligt. Får se om Joppe kommer förbi igen och ser OS hockeyn som börjar snart. Vilken final det kan bli. Förutsättningarna finns.


Västerås klarade SSL kontraktet idag. Grattis Ola!


Ny jobbvecka väntar. Träning plus en hel del jobb, så ser veckorna ut. Till helgen har vi en av otroligt få lördagsmatcher. Sollentuna borta står på schemat, en inte helt lätt uppgift.


Hejdå Hejdå!!







Av Andreas - 28 februari 2010 00:19

Signaturen "spelare i serien" kommenterade snabbt igen. Och jag gillar kommentarer så svaret kommer lika snabbt:


Ja, då får jag förmodligen sålla mig till skaran korkade. Jag har ingen lön i Bele, det kan jag garantera. Och förmodligen är hela Bele korkade med tanke på att jag tror att alla har kontrakt, utan betalt! Jag har självklart fått en del betalt i vissa klubbar genom åren. Men jag kan även meddela att jag spelade helt gratis i Hässelby för förra säsongen, med kontrakt! Korkat, om du vill tolkade det så... Sen tror jag att väldigt många skriver kontrakt utan att få betalt. Alltså inte bara i vår serie. Så förmodligen är övervägande delen av innebandyspelarna i innebandysverige korkade eftersom att i alla föreningar jag har varit i så har man använt sig av kontrakt. Utan att alla har fått betalt för det. Och det gäller nog i fler än dom klubbar jag har varit i.  Och apropå Hässelby igen, dom betalar inte ut en enda krona till sina spelare. Det vet jag. Och jag vet att alla har kontrakt. Helvete vad många korkade spelare det var där...


Nu måste jag sova.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards