Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Andreas - 9 februari 2010 07:30

Härligt med lite kommentarer här på bloggen. Självklart är det alltid olika meningar gällande saker och ting.


Foppa(Hammarbyhöjden) kommenterade här på bloggen. Svar: Jag var ju som sagt inte med och såg vad som inträffade gällande mätningen. Finns alltid "två sidor av myntet". Men skönt att få höra din version av det inträffade. Och självklart Foppa kan vi inte skylla förlusten enbart på "mätningshistorian". Hade vi gjort det tillräckligt bra hade förmodligen inte det sista som inträffade spelat någon som helt roll. Men att det är en av många faktorer till en förlust är ju sant tycker jag. Precis lika mycket som att ni förmodligen var värda segern eftersom ni gjorde flest mål och vann, enkel matematik enligt mig. Hoppas att ni håller er kvar då ni är ett profilstarkt gäng som vore kul att möta igen om vi inte skulle gå upp(till mångas stora glädje). Hörde rykten om ett skönt målfirande av dig efter sista kassen, sånt gillar jag!  Lycka till vidare Foppa!


Peter kommenterade. Svar: Kan inte riktigt hålla med om att nerverna sviker på slutet som vanligt för Bele. Jag personligen och många med mig har garanterat inga problem med nerverna. Vi har ett relativt nytt lag jämfört med tidigare år på banan. Jag anser inte att det är bortförklaringar med att vi hade många borta senast. Det är som jag skrev till Foppa ovanför en av många orsaker. Se på tex AIK innebandy. Med viktiga spelare borta så har dom svårt att vinna. Hade gällt vilket lag som helst. Ta bort ordinarie keeper och nästan en femma med ordinarie spelare så får vilket lag som helst det lite svårare. Men självklart kan man inte bara skylla på det. Ett lag bör ha så pass bred trupp att man klarar sig ändå, speciellt med en topp två placering som mål. Men att vi skulle köra med bortförklaringar och vara pinsamma, nej du kära vän, det stämmer inte. Det är en del av många faktorer. Och rena sanningar. Fortsätt med kommentarer, det är kul och rör om. Men försök att få ditt Bele-hat att lysa igenom mindre.


Tipparen kommenterade. Svar: Jag har ingen koll på övriga lags resterande spelschema. Däremot är det för mig en gåta att Vendelsö ligger där man ligger. Ett lag som vi spelat ut efter noter båda gångerna iår. Men det är bara att lyfta på hatten då man inte verkar ge bort så mycket poäng till övriga lag som vi gör bland annat. Men det krävs nog en hel del segrar för oss på slutet, absolut. Men man vet aldrig med den här serien eftersom alla lag slår varandra hela tiden. Så se inte bort från att allt kanske avgörs i sista omgången. Tycker inte att vi trott att vi ska gå upp från denna serie och att det skulle bli lätt. Vi visste om att det skulle bli tufft men har satt en målsättning att vara ett av kvallagen. En rimlig målsättning enligt mig. Sedan är det aldrig lätt att vinna en serie, oavsett division. Men vi ska göra vad vi kan. Jag tror och hoppas fortfarande att vi kommer att vara ett av dom två lagen som kvalar. Och vi är väl varken direkt proppmätta eller i strejk för tillfället. Blev ett jävla liv efter förlusten mot Hammarbyhöjden, men betänk att vi innan den matchen hade 7 raka matcher utan förlust! Så med tanke på att vi förlorat 1 av dom 8 senaste matcherna kan jag inte annat än konstatera att vi är i bra form och ser fram mot avslutningen av serien.


Många som kommer att bli glada om Bele misslyckas i år, kul för er. Men som jag skrivit tidigare tycker jag att vi är ett av seriens två bästa lag. Vi har inte förlorat mot något av lagen som ligger ovanför oss i tabellen. Vi har just nu förlorat minst matcher i serien. Däremot har vi gett bort lite för mycket onödiga poäng mot lagen lite längre ner i tabellen vilket kan bli kostsamt. Oavsett vilka det blir så är dom två översta lagen i tabellen när serien är slut självklart värdiga kvallag. Men som jag skrev ovanför så har vi förlorat 1 av dom 8 senaste matcherna. Så vi känner oss väldigt starka inför avslutningen av serien och ska göra vad vi kan för att vara med i toppen.


Träning igår, manfallet fortsätter. Igår saknades 12 spelare!! Vi skrapade ihop 10 utespelare och gjorde det bästa av situationen. Nu är det dags att ta sig i kragen och köra dom sista veckorna av serien!


Joppe som för tillfället har ett speluppehåll från innebandyn var efter ca 1 månads uppehåll nere och tränade med Caperiotäby i lördags igen. Som jag tror handlar detta om en kort comeback bara för att få möjligheten att ta DM guld med Caperiotäby ikväll mot Balrog. Återstår att se om en träning räcker för att bli uttagen. Jag tror att det gör det. Jag har erbjudit mig att ge bort någon av dom små(världens minsta plakett) DM-guld plaketterna som jag har, utan positiv respons. Joppe vill verkligen ha sin egna. Lycka till!


Nu måste det arbetas, ha en fantastisk dag. Bele hatare eller inte   


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards