Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Andreas - 8 februari 2010 10:53

Hemma efter en tuff men bra arbetshelg.... Resan hem igår kväll var inte helt smärtfri, som vanligt när jag är ute och reser. Flög från Nurnberg till Berlin för att där ta ett plan hem till Stockholm, planet skulle gå från Berlin 20.50 Planet blev inställt och jag fick sitta ensam i Berlin i 4 1/2 timme, spännande! Var hemma kl: 01.30 inatt....


Kvällen blev ju inte bättre av att jag fick beskedet av Mange-gol att vi förlorade hemma mot Hammarbyhöjden med 6-7. Sista målet inslaget 19.59 Tungt!! Bele ledde med 6-3 med 10min kvar. Vi hade otroligt många spelare borta igår och 2 backar fick ta klivet upp som forwards. Ytterligare ett stort minus var att vår målvakt Fogdegård blev magsjuk på morgonen och också lämnade återbud. Största orsaken till förlusten är alla spelare som var borta samt den otroligt dåliga träningsveckan som föregick matchen. Otroligt trist! Men vi har allt i egna händer fortfarande, så det är bara att köra på. Grattis Hammarbyhöjden.


Hörde rykten om en omdiskuterad mätning från Karkes sida igår. En mätning som tyvärr resulterade i Hammarbyhöjdens vändning och vinst eftersom Bele istället fick utvisning. Som försvar ska väl tilläggas att HH spelaren vinklade tillbaka sitt blad när domarna försökte hitta mätutrustning.


Träning ikväll. Jag e sugen eftersom jag missade matchen igår. Frågan är hur taggade övriga är. Spelledigt i helgen också.... Krävs bra närvaro framöver!


Isen ska prova att träna ikväll igen. Hoppas verkligen att hälsenan är bättre!


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards