Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Andreas - 5 februari 2010 09:58

Truppen till helgens match mot Hammarbyhöjden är ute. Som väntat saknas många spelare, mest frånvaro till match denna säsong. 6 backar och 7 forwards är kallade. Samt självklart 2 keeprar. Linder är återigen kallad, men jag tvivlar på hans medverkan. Oavsett saknade spelare så tror jag helt klart på seger, så pass bra trupp är kallad till helgen.


Såg att Bro hade värvat en ny keeper. Vet inte vem det är, men han måste vara ruskigt bra med tanke på att jag tycker att deras nuvarande målvakt Ante tillsammans med Jimmy Brun var Bro`s klart bästa spelare mot oss senast.


Trist som sagt att missa innebandyn och sonens födelsedag i helgen, that`s life! Känns som att jag börjat komma igång igen rent innebandymässigt. Har för övrigt gjort poäng i 13 raka matcher just nu. Samt poäng i 15 av 16 matcher totalt. Ändå är jag inte helt nöjd med min säsong hittills. Men det är en bit kvar, och att knipa en av dom två första platserna i serien samt bra spel för egen del kan ju ändra helhetsintrycket.


AIK Fotboll har första träningsmatchen på Skytteholm i helgen, missar självklart även denna...


Nu väntar jag med spänning på presentation av en eller två nya brassar i AIK. Slut med att släppa spelare nu!


Bajen fotboll fortsätter att kämpa mot ekonomiska problem. Prat om att spelare får betala träningsläger själva med mera. Nu sparkar man även ett antal anställda igen, bland annat informationsansvarige samt marknadschefen. Visst dessa herrar deltar inte på planen. Men jag tror att det dröjer ett tag innan vi får se söderlaget i högsta serien igen. Bajen Fans får börja kolla innebandy istället...


Skulle tränat med Hässelby igår kväll. Hade packat väskan och skulle bara svänga förbi syrran och hämta en grej. När jag var på väg till syrran slog tröttheten till, var helt slut. Messade coach Mörk och meddelade att jag inte kom. Mycket på jobbet nu vilket har tagit musten ur mig...


Nu får gärna vintern ta och packa ihop och komma tillbaka nästa år igen. Tror att det här vädret just nu påverkar mig negativt. Jag vill ha vår/sommar nu.


Nu ska jag jobba vidare. Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards