Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Andreas - 13 maj 2010 12:53

Hade en tevlig kväll igår! Martin, Rickie, Pärlan, Fabian och mina kusiner Tobbe och Kristian kom förbi och grillade och kollade gnaget. Som sagt en nice kväll med poker in på "småtimmarna". Fotbollen vet nog dom flesta hur det gick. Tyvärr är jag inte överraskad av resultatet. Vi tippade faktiskt själva en 5/6-0 förlust innan matchen... det säger väl allt! Som jag sagt förut så kan jag ta en förlust, men inte på det sättet som AIK förlorar igår. Pinsamt och patetiskt! Jag skäms rent ut sagt av att se skiten! En tränare gör inte hela skillnaden, det spelarna presterar(eller inte presterar) just nu är löjligt dåligt. Men Wesström är ingen tränare för AIK. Han visar det tydligt med sina laguttagningar och mäkliga byten, nej återgå till sportchefs jobbet och in med en ny röst i omklädningsrummet! När spelare som Mutumba och Dulee saknas så får AIK problem på mitten. Bojan är tyvärr så dålig så jag tror att han just nu skulle ha problem att platsa i korpen. Maanoja behöver vi inte ens gå in på.... Och forwards....har AIK några på planen?! Fy fan bland det sämsta jag sett AIK på många år. Faktiskt sämre än året man åkte ur och jag tror tyvärr att man gör det igen. Hur kan man som regerande Svenska Mästare och Cup mästare lyckas med att komma sist i Allsvenskan året efter???? Visst serien är inte slut, men det ser så pinsamt illa ut att jag inte har något hopp kvar.... Nya tag tillsammans men pinsamma bajen i ettan....


Pokern gick riktigt illa igår... När man inte är någon grym spelare i grund och botten krävs det att man får två kort över tio mer än typ 4-5 gånger på en hel kväll....


Idag blir det grillning, känns dock som att regnet är på gång. Men jag trotsar vädrets makter och kliver ut ändå.


Mycket att fixa med nu, måste rensa tomten på baksidan. Kul... Bara att bita i det sura äpplet och ta tag i bitarna...


Har mycket "grubbel" i huvudet nu. Bele känns intressant, men behöver ett svar inom en väldigt snar framtid, typ idag. Men upplägget och tankarna man har ser väldigt bra ut. Kungsängen har hört av sig och verkar ha ett bra koncept på g. Intressantast av allt är självklart att min gode vän Stefan Mörk har kritat på som tränare. Var även en ny trevlig bekantskap att prata med Mr Kungsängen himself på telefon.


Kommer att ha ett samtal med båda klubbarna idag igen förmodligen, så får vi se vad som händer. Ligger väl ett par andra alternativ förutom nämnda klubbar i bakhuvudet och gror också. Men Kungsängen och Bele har varit mest aktiva och visat störst intresse vilket gör att det blir ömsesidigt från min sida också.


Har tipsat och gett Slevik numret till en svensk målvakt. Han ska på besök i helgen till Fredrikstad. Hoppas att det kan bli något där. Tror på goda chanser i och med att han får åka och träffa Ole-Richard och grabbarna, fantastiska människor!


Hässelby har möte med herrtruppen idag gällande framtiden för laget. Ska bli intressant att höra vad som sagts där.


Nu är det dags att kliva ut och ta tag i dagen... Rensa tomten och handla grillmat.


Trevlig helg!!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards