Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Andreas - 17 maj 2010 12:07

Måndag igen. Men solen skiner iaf. Är sjukt trött, var på Svensexa i lördags då min kusin ska gifta sig till helgen. Blev en fantastiskt lyckad heldag med start kl:07.30. Vi körde Curling vilket var väldigt roligt att prova på för första gången. Min respekt för Curlingspelare blev genast större. Fan vad svårt. Mitt knä är helt blått och jag har även "pajat" fingret då jag ramlade på isen och klämde det under sopkvasten... Men som sagt riktigt kul! Sedan var det lite lunch i "Rålis" och efter detta fler aktiviteter som Go-Cart, Paintball och fyrhjuling. Är självklart helt blå på benet efter paintballen.... Kvällen avslutades på Golden Hits med middag och ännu mera fest. Är därför av förklarliga skäl ruskigt trött idag.


Innebandyträning med Bele idag. Min fysiska status är väl inte på topp, men det ska bli kul att röra på sig igen. Tanken är att det ska komma ner ett antal tilltänkta nyförvärv. Ska bli intressant.


Ska försöka ta ett beslut angående innebandyframtiden den här veckan. Återstår att se hur man gör.


Järfälla fortsätter att tappa spelare. Hedengran är klar för Caperiotäby. Och jag har också fått höra att Sebastian Gafvelin är helt klar för AIK.


Barca och Inter blev igår mästare. Gladast var sonen som håller på båda.


>>> Emil, är lite osäker på vad du menar. Lägg en ny kommentar eller ring mig så kan vi zurra lite.


Nu måste jag jobba vidare.


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards