Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Andreas - 19 maj 2010 21:51

Veckorna flyger iväg. Redan torsdag imorgon. Alltså snart helg vilket är skönt. Har hunnit med att träna med Bele i veckan också. Bra fart trots ett längre uppehåll. En del "scoutade" spelare var nere och kände på miljön. Jag tror dom fick en positiv bild. Var faktiskt roligt att vara nere och köra igen. Även fast man presterade långt ifrån vad man kan, känns som att den fysiska statusen spelade in en aning faktiskt. Ska, tro det eller ej, gå ut och springa ett par dagar i veckan har jag tänkt nu. Måste få igång kroppen igen.


Till helgen väntar det bröllop för kusinen. Ska bli kul att gå!


Datorn här hemma har hunnit med att crascha två gånger på kort tid. Ny "burk" och ny hårddisk nu. En stor hjälp vid alla installationer och fixande har Rickie varit. Som sagt så är han inte bara bra på innebandy. Stort tack!


AIK fotboll tog en viktig och skön seger i måndags mot Åtvidaberg. Första halvleken var faktiskt riktigt bra från Gnagets sida. Den andra var mindre bra men det räckte ändå till tre välförtjänta poäng. Burgic tog avsked på bästa tänkbara sätt, hela tre kassar! Ska bli intressant att se hur AIK värvar i sommar?! För värvningar behövs, och speciellt någon forward! Tilläggas till måndagens match mot "Åtvid" var att Bojan, som jag klagat på hela säsongen, faktiskt gjorde en riktigt bra match. Hans klart bästa i år.


Har kommit in i någon slags semester/sommarkänsla nu när det blivit varmare ute. Har ännu svårare än vanligt att komma i säng i tid. Ljusa varma kvällar, då vill man inte sova.


Nu orkar jag inte skriva mer. Har "skrivtorka".


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards