Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Andreas - 25 maj 2010 10:33

Helgen är över och den har varit bra. Grillning på fredagen och bröllop på lördagen. Åkte sedan ner för att delta i SIL slutspelet på söndagen, men jag kan väl erkänna att jag snarare stjälpte laget än hjälpte. Var på tok för sliten för att lira innebandy. Vi åkte ur i gruppspelet där vi hade de båda finallagen i gruppen. Vinnare blev tillslut Red Weehls eller vi kan kalla dom Balrog. Förmodligen det enda laget som hade tre hela linor att tillgå, varav mer än hälften av spelarna tillhörde Balrog senaste säsongen. I Finalen slog dom Stockholm Dry med mina gamla vänner "drutten" och "larre" i spetsen. Grattis till Hagert och Co.


I veckan blir det lite plastträning. Ikväll blir det med Kungsängen och imorgon blir det förhoppningsvis träning med Bele. Ska sedan ta ett beslut om framtiden är tanken. Hoppas kunna få med mig Joppe på någon av träningarna, återstår att se om hans familjesituation tillåter det.


Igår var jag med familjen hemma hos Joppe med familj och åt middag. God mat och trevligt sällskap. Sedan blev det såklart fotboll och innebandy på tomten med barnen. Slutade som så många gånger förr med en het match mellan mig och Joppe istället. Hyfsat svettig efter den tuffa innebandymatchen på gräset, men kul var det! Rätt skönt att förgylla en vanlig måndag på det sättet.


Har biljetter till Iron Man 2, måste komma iväg och se den snart!


Nu blir det mera jobb, ska iväg på ett möte om någon timma.


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards