Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Andreas - 28 maj 2010 17:12

Så var helgen här och jag har äntligen jobbat klart för dagen! Tränade med Kungsängen igår, vilket innebar mitt tredje raka innebandypass ā 2 timmar. Så lite sliten var man ju minst sagt på träningen igår. Det var mycket folk kan man lugnt säga, kanske lite väl mycket i och med att det sammanlagt var 26 utespelare och 3 keeprar. Men det var iaf kul. Jag fick tillslut med mig Joppe på en innebandyträning också. Och ännu bättre blev det att vi fick lira tillsammans! Trots att jag inte hade min bästa dag så är det alltid lätt att spela med Joppe, vi kan varandra. Slutade med 3 poäng var för mig och Joppe. Får inte heller glömma den duktiga tredjelänken i linan, Tobias hette han.


Igår åkte Anna Bergendahl, inte helt oväntat, ur Eurovision. Jag ska ändå se finalen imorgon och jag är säker på att jag kommer att hitta mina favoriter. Hade inte hållit på Bergendahl även om hon gått vidare. Har nämligen en viss förkärlek till den typen av musik som brukar vara med i Eurovision från vissa andra länder. Men jag måste erkänna att det känns väldigt märkligt att Bergendahl inte tog sig vidare igår, och då tänker jag framförallt på vissa av låtarna som gick vidare som var klart sämre än henne. Märkligt.


Förutom den inplanerade finalen imorgonkväll så har vi inte mycket planerat. Skönt faktiskt då det har varit väldigt mycket dom senaste helgerna.


Eventuellt kanske man kan se NHL-finalen imorgon natt någonstans eller om jag köper hem kanalerna. Premier League kommer ju ändå att gå där senare så det är väl lika bra att beställa... Frugan blir förmodligen glad över att det droppar in ännu fler sportkanaler...eller inte...


Ett tips till Mange-Gol som har haft problem med tjuvar i sitt område. Flytta hit till Viksjö. För när jag kom ut till min bil igår morse när jag skulle åka och jobba så visade det sig att jag hade glömt att ta upp fönstret på förarsidan. GPS och allt möjligt var i bilen, men ingen hade rört den. Snacka om flyt...


Näe, mer än så har jag inte att skriva just nu. Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards