Alla inlägg den 19 juni 2010

Av Andreas - 19 juni 2010 00:30

Fredagen är snart över. En bra fredag, har ätit en god middag med frugan bland annat., åt restaurangmat i Kista. Sedan kom Rickie förbi för att "tradea" fotbollsbilder och ta en pilsner. Jag trodde jag var "hooked" på fotbollsbilder, men det visade sig att Rickie hade köpt 54 paket bara idag! Själv landade jag på 40 paket idag. Blev en hel del bytande och jag tror vi var nöjda båda två när kvällen var över och ett glas god Whiskey var hade druckits. Imorgon ska jag köpa flera bilder...


Även Nicklas "Jonis" Jonevret kom förbi, min gamla lagkamrat från Bele. Väldigt kul att han kom förbi och zurrade lite skit och tog en bira! Vi bestämde att det blir fler tillfällen, lite bira och fotboll är aldrig fel. Även jag och Rickie kom fram till att det kommer att bli fler "bildbytardagar" här i Viksjö. Alla med album är välkomna! Även dom utan såklart.


Jonis drog vidare till innestället MP nere i Jakan för att möta upp Jocke W. Hoppas du kom igenom metalldekektorn nere på MP.


Fan, det tar tid att klistra in bilder i albumet kan jag lova...Roligare att öppna paketen!


Mange-Gol är klar för Kifen! Fan vad glad jag blir! En grymt duktig spelare och skön person. Fick även höra att en till favorit är klar, men det är tydligen inte officiellt ännu...Så jag väntar med den.


Rykten säger att Avellan alias Bele-Janne är på G till Bele igen. En bra spelare som Bele kan behöva. Men kom ihåg att du är skyldig mig en back bira Avve!


Ser ut att bli Blast innebandyklubbor för min del i år. Länk till Blast kommer givetvis att komma upp som länk senare här på bloggen.


Självklart läser jag innebandymagazinets hemsida. Men varför lägger man för typ 10:e gången upp en krönika om ledarskap med Danne Sunbom? Är det sån torka?


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards