Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Andreas - 22 juni 2010 23:10

Var ett tag sedan jag "kladdade" ner något här. Har kommit hem från London för någon timma sedan. Har varit i London i två dagar för jobb, det har gått bra men jag e sjukt trött. Tidiga mornar och sena kvällar med kundmiddagar. Lämnade ett London idag som hade en tempratur på 28 grader. Har varit grymt fint väder båda dagarna, synd bara att man själv är inne hela tiden. Vi konstaterade att det nog aldrig har varit så fint väder när vi har varit i London, kanske aldrig någonsin var det en kollega som ironiskt påpekade. Trodde bara att det kunde vara grått och regnigt i London.


Helgen som gick var kanon. Jag och frugan var iväg till en herrgård utanför Köping där vi bodde mellan lördag och söndag. Åt bland annat en fantastisk trerätters middag och bara kopplade av. Nice!


I söndags var Joppe och Rickie här hemma på kvällen och vi kollade fotboll och bytte bilder. Joppe ligger ju lite efter i köpandet av bilder och hade även ett par guldkorn som han väntat med att klistra in. Bara för att ha en bra sits i "tradeingen" som vi satte igång på kvällen. Rickie bytte ca 30 bilder mot 2st som Joppe hade. Jag åkte på ungefär samma sak och Joppe "utpressaren" Nothèn var kvällens stora vinnare, iaf om man ser till antalet bilder han lämnade huset med. Då kanske man får ta att man förlorade två vänner...


Till helgen väntar Midsommar, det mest positiva är att fredagen blir ledig!


Efter Midsommar har jag en veckas jobb kvar sedan väntar semester. Börjar längta nu.


Köpte mera fotbollsbilder ute på Arlanda innan jag flög till London. Fick en del bra, men jag väntar ju framförallt på Messi, den enda bilden sonen vill ha! Albumet börja se riktigt fint ut, i det här tempot är det inte långt kvar tills jag fyllt det.


AIK Fotboll har fått en ny tränare! Vet inte så mycket om honom och det är svårt att bedömma något nu, tiden får utvisa om det blir bra. Men jag tycker att det är helt rätt att flytta på Björn Weström till assisterande så länge. Han känns inte redo att leda laget. En positiv sak med nya Alex Miller är självklart att han har en bakgrund i Liverpool, blir bra det här! Som sagt, skönt med en ny tränare.


Nu ska det sovas, imorgon jobb som vanligt. Hoppas även på att pallra mig ut på en löprunda.


Hejdå Hejdå!!


Ovido - Quiz & Flashcards