Alla inlägg den 3 mars 2008

Av Andreas - 3 mars 2008 22:40

Ja, så var man hemkommen från en tur till kringelstaden Södertälje. Har, tro det eller ej, åkt ända till Södertälje för att se Balrog-Caperio/Täby, Balrog vann med 6-2. Ett riktigt sömnpiller till match om jag ska vara helt ärlig. Men riktigt kul var det att se min gamla lagkamrat Mathias Hagert stänka in 2 kassar och spela fram till ett mål. Matte var riktigt bra den här matchen, grattis till din insats och eran seger Matte!


C/T såg inte helt taggade ut. Bäst i C/T för dagen var enligt mig Daniel Dalbjer. Edlund var en av få som visade mycket vilja och slet föredömligt men utan att få någon utdelning, och lite för många skott gick i täck idag, men han visade iaf lite hjärta. 


Får även passa på att tacka (kiosk)Matte för hjälpen med inträde till matchen, tack!


Om det var någon som märkte det så hade Maimon bytt tröja till 3:e perioden började. Inte för att det låg något skrock bakom eller något annat, utan helt enkelt för att det var duschar med sensorer i omklädningsrummen. Maimon skulle skölja ur en kaffekopp och råkade samtidigt aktivera duschen bakom sig med sin kropp, vilket gjorde att han fick en ofrivillig dusch....


Har även vädrat ur bilen i ca 5 min efter att jag släppt av Joppe, Ni som känner honom vet att det kan behövas, speciellt efter en tur och retur resa till Södertälje.....


Nu är det dags för Seinfeld i vanlig ordning.


Godnatt!!

Av Andreas - 3 mars 2008 15:44

Fick kommentar av sportchefen här. Vi har faktiskt använt oss av 35 spelare i år. Så vi slår Västerås också som tydligen hade använt sig av 30st enligt en kommentar här på sidan.


Jag har inga smaskiga rykten gällande sillyseason i Hässelby som det efterfrågades här på sidan. Jag tror att det är aningen tidigt för rykten just nu, vänta tills SSL har spelat klart också så blir det nog en smaskig sillyseason som vanligt för alla innebandylag.


Unibet och Nordicbet har blivit tokskraja då det är många som "lastat" stora summor på Balrog i kvällens match mot C/T. Balrog står helt plötsligt i 1,65 på Unibet och 1,75 på Nordicbet. På tok för lågt!!!


Jag ska faktiskt se matchen live ikväll. Joppe hade bara glömt att informera mig att den spelas i Södertälje.... Så nu får man köra dit med Joppe "knäet" Nothèn.


Hejdå Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards