Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Andreas - 26 mars 2008 23:11

Joppe har varit förbi och lirat PES 08, idag åkte jag på torsk. Bara att bryta ihop och komma igen....


Tänkte på en skön grej senaste TV matchen mellan C/T-Storvreta. När C/T tog sin timeout så var det första Binge sa till Mikael "läckan" Olsson(andra keepern): Du täcker kameran! Och mycket riktigt ställde sig läckan upp och täckte så att den stackars kameramannen och tittarna inte såg ett smack! Små roligt att se kameramannens försök att springa runt muren som C/T byggde upp under timouten. Här snackar vi slutspel!


Funderar även på hur många gånger under matchen som Patrik "hagi" Hagberg sköt bollen i nätet(på målburen) bakom mål? Måste ha varit ett helt gäng gånger!


Snart är det dags för Allsvenskan! Hetsandet har så smått börjat tillsammans med ordmärkaren Siggi här på sidan, alltid kul! dif ställde mer eller mindre ordinarie lag, så enkelt är det! Fråga vilken kaffeknapps anhängare som helst.... Jag ska ha dålig koll på Allsvenskan? Hellre det än att ha dålig koll på sitt egna lag......


En sak är säker, förlusten mot AIK sved tydligen mer än vad jag trodde. Det är ganska uppenbart med tanke på kommentarerna.


Dubbel som jag tänker spela till helgen: AIK-Kalmar 1, Norrköping-dif 1

Denna dubbel ger mer än 6 gånger pengarna! Det enda jag är lite osäker på är om AIK kanske kryssar till helgen, inte helt omöjligt. 


Hur som helst, kul ska det iaf bli! Må bästa lag vinna!


Vill tipsa alla om att det nu på lördag är en stor pokerturnering inne i stan, som min gamle vän Martin "Tom of Finland" Cederberg är med och arrangerar. Brukar vara många deltagare och väl arrangerat med lite dryck och mat med mera. Om någon är intresserad så är det bara att maila till mig, så ser jag till att vidarebefodra detta till Martin.


Tyvärr kommer jag själv inte att kunna delta då jag ska på barnkalas på dan på lördag, och efter det ska jag ut på middag med tjejen.


Imorgon är det träning som gäller, förutsatt att jag inte ska på sponsor kick-off som AIK har imorgon kväll. Får besked om detta under morgondagen, men som det ser ut nu så ska jag testa och köra lite plast.....


God natt!!

Av Andreas - 26 mars 2008 17:08

Här kommer bara ett svar till Siggi, som kommenterade mitt tidigare inlägg angående träningsmatchen mellan dif-AIK som spelades i Portugal.


Jag har ruskigt bra koll på Allsvenskan, om du känner mig så vet du det. Enligt mig så ställde dif ett mer eller mindre ordinarie lag mot AIK. Detta bekräftas även av dinadif polare: Trots en nästintill ordinarie startelva lyckades Djurgården inte få ihop spelet. (saxat från dif`s svenskafans sida)


Nedan är dif`s startelva mot AIK. Ganska så ordinarie enligt mig!!?? Precis som jag sa..... Självklart saknas det någon spelare hit eller dit, så även i AIK. Men det kommer det kommer man även att göra under säsongen..... Men detta är enligt mig ganska så ordinarie.


Pa Dembo Touray
Jan Tauer
Toni Kuivasto
Markus Johannesson

Lance Davids
Andrej Komac 
Stefan Batan
Mattias Jonson
Sebastian Rajalakso
Mikael Dahlberg

Jones Kusi-Asare


Nog om detta. Det var faktiskt bara en träningsmatch precis som jag sa tidigare. Jätte kul med seger såklart, men det är i serien det gäller. Och då kan det gå hur som helst inför fullsatta läktare på Råsunda.


Någon som sett domar tillsättningen i semifinalerna? Var är Polverari/Bengtsson. Känns enligt mig som att dom borde dömma i SSL slutspelet!?


Mer kommer senare, nu måste jag äta!


Hejdå Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards