Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Andreas - 6 mars 2008 19:17

Veckorna går ruskigt fort nu känns det som. Tycker inte att det var så länge sedan jag skrev här, men det var tydligen i måndags såg jag.....


Träningsledig vecka har det också varit, känner att mitt knä som jag haft problem med i slutet av säsongen redan känns mycket bättre. Har inte missat allt för många träningar den här säsongen, om ens någon, så kroppen kanske behövde lite vila trots allt.


Det har varit en hel del Champions League i veckan, såg Arsenal leka med Milan i tisdags. Riktigt bra match av Arsenal! Igår såg jag Roma slå ut Real Madrid, starkt! Inte första gången man ser Real göra en sån match där allt bara låser sig, dom kan vara riktigt kalla ibland, precis som dom kan vara grymma.


Den matchen jag väntar på är såklart Pools match mot Inter på tisdag. Blir ruggigt nevöst, men jag tror att det bör gå vägen. Liverpool är riktigt bra i europaspelet. Igår vann man även i ligan och seriens bästa anfallare Torres stänkte in ytterligare 3 kassar! 4-0 mot svaga West Ham och 3-1 i matchen innan mot Bolton ger 7-1 på dom 2 senaste ligamatcherna, kanske inga imponerande siffror för United och Arsenal fans, men som dom flesta vet så är det i sådana matcher Liverpool brukar ge bort poäng i ligan.


I helgen avgörs det vilka som tar sista slutspelsplatsen i SSL, Balrog kniper den platsen tror jag, även fast det kommer att bli en bra mycket tuffare match för demonerna än mot ett oinspirerat Caperio/Täby senast. Matchen visas även på TV på söndag, bra att man visar den istället för 2 slutspelsklara lag som man hade tänkt visa först.


Fick frågan här på sidan om jag tycker det är någon i AIK som varit bättre än Eguren i bajen på 2000-talet? Jag är självklart väldigt färgad i den frågan kan man väl börja med att erkänna.Men jag tycker inte att Eguren är någon större stjärna, visst han är duktig, men det finns många bättre spelare i allsvenska i allmänhet och i AIK i synnerhet. Boateng, Obolo, Dulee, Wilton är bara några av dom jag kan nämna. Hammarby har ju precis som AIK haft väldigt bra mittfält dom senaste åren, AIK`s lär ju inte bli sämre i år i och med att Djordijc har anslutit, och att förhoppningsvis Özkan får hålla sig hel. Özkan har en otrolig potential, hoppas att han får visa det i år. Men för bajarna är han väl självklart en av dom stora, denna Eguren.


Helgen som kommer är som vanligt fullspikad. Fredag blir en hemmakväll, jag och barnen själva hemma, blir garanterat pizza till mat, ett par pilsner till Pappa när barnen lagt sig är inte heller omöjligt.... Lördag väntar eventuellt SIL spel, beroende på hur mitt knä känns, och på kvällen har vi gäster med melodifestivalen på schemat, vilken "Svensson" man är..... På Söndag bär det av hem till sambons syrra(Sofie) och hennes man Niklas som fyller år. Där blir det med all säkerhet en kopp kaffe och så ska det bli kul att träffa deras lilla dotter Tyra!


Ha det bra så länge!



Ovido - Quiz & Flashcards