Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Andreas - 16 mars 2008 22:57

Min förra klubb i Norge när jag var där och spelade, Slevik IBK, slog något överaskande ut storfavoriten Greåker i 3 raka matcher i NM-slutspelets kvartsfinaler borta i Norge! Riktigt starkt! Hoppas att klubben kan ta sig ända fram till final nu! Jag fick uppleva 2 fantastiska säsonger i Slevik, med bland annat en 2:a plats och en 3:e plats i serien. Samt en NM-final som vi tyvärr förlorade mot just Greåker. FRAMÅT SLEVIK!!


Har sett Juve vinna ikväll mot Napoli, det blev inga 3-1 som jag förutspådde, det blev 1-0 i slutminuten i ett riktigt vackert anfall som Iaquinta avslutade hur fint som helst! Självklart framspelad av kungen, Del Piero....


God natt!

Av Andreas - 16 mars 2008 19:57

Helgen är över och man är hemkommen från landet som ligger vid Älmsta/Väddöviken. Har varit en kanon helg tillsammans med familjen och mina föräldrar. På fredags kvällen blev det en obligatorisk runda av kortspelet Canasta. Jag är ju som bekant obesegrad i detta kortspel, denna gång bytte vi lag och jag spelade med min sambo Ullis. Vi vann lätt! Draget att låta mina föräldrar spela tillsammans var väl inte det smartaste kan man analysera så här i efterhand. Tjafs från start till mål.... Min mamma vill inte spela tillsammans med pappa som hon anser vara alldeles för dålig!


Idag har det även varit lite släkt på besök här hemma eftersom dottern fyllt år idag. Lite kinamat på det när gästerna åkt hem, satt som en keps!


Måste komma igång och träna nu, har blivit extremt dåligt med träning för mig dom senaste veckorna......


Liverpool lottades mot det enda laget, av dom som är kvar, som jag inte vill möta. Jag anser att Liverpool i Europaspelet borde ha stora möjligheter mot dom flesta lagen som är kvar, det tuffaste anser jag helt klart vara Arsenal. Så därför blir det ännu mer nervöst när det sätter igång igen.... Men självklart tror jag på avancemang, har man slagit Inter i 2 raka så bör man även kunna mobilisera kraft mot ett starkt Arsenal.


Veckan som kommer blir något kortare än vanligt då det är påskhelg som väntar. Känns riktigt bra! Imorgon ska jag testa och träna innebandy första gången på 2 veckor, hoppas att det kommer att fungera med knäet.


Om ca 20 min är det Juve-Napoli på tv, den ska jag se och jag tror på Juve seger 3-1. Forza Juve!


Hejdå Hejdå!



Ovido - Quiz & Flashcards