Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Andreas - 9 mars 2008 21:38

Som jag nämnt många gånger förr så har vi fantastiskt duktiga juniorer, idag blev det klart med dubbla guld tack vare Hässelbys herrjuniorer och P16. Stort grattis!!!


Fick en kommentar angående gulden här på sidan, kan bara svara att det är ju precis det vi gör, alltså använder juniorer i herrlaget.


Helgen är avklarad tyvärr. En lugn fredag blev det med lite poker på nätet samt ett par PES 08 matcher mot Joppe som glädjande nog kom förbi. Lördagen innebar SIL på förmiddagen, en seger mot Wang Talang med Christian Isaksson och Starre Lindström i spetsen, den senare av dessa herrar skadade sig desvärre ganska illa mot oss, hoppas att det gick bra med knäet Starre! Förlust blev det mot Stockholm Dry med spelare som legenden Conny "klacken" Svensson, Andreas "drutten" Fridner och Linus Näsman. En match som vi lika gärna kunde ha vunnit, men Dry hade den bättre orken samt Drutten och Linus som var på spelhumör. Segern mot Wang Talang satt långt inne, vi låg under med 6-3 inför sista perren, men vi vände och vann med 10-8. Ett Wang som "dog" i och med skadan på Starre, samt att fixstjärnan Christian "Isen" Isaksson var en aning(snällt beskrivet) sliten från en tur på stan dagen innan...


Idag har jag varit på kalas och fikat en hel del. Efter detta så har jag visat mina Star Wars tokiga barn dom riktiga Star Wars filmerna för första gången, inte helt fel att ligga i sängen och plöja igenom sådana klassiska och grymma rullar. Har sett den första som kom: A new hope och halva uppföljaren till denna: Empire strikes back idag, imorgon fortsätter Star Wars temat.


Träningen sätter igång i veckan igen, kul! Det enda som är tråkigt är att jag inte vet om jag kan spela denna vecka, kändes inte bra efter SIL spelandet och jag måste ta kontakt med läkaren igen känner jag.... Ska iaf börja med att försöka vila knäet ordentligt.


Slutspelet i innebandy väntar, lagen har gjort sina val. Warberg körde idag över Caperio/Täby med 11-5 på Täbys hemmaplan. Efter detta valde man att möta Balrog i sin kvartsfinal. Caperio/Täby blev inte helt oväntat valda av Storvreta. Jag kommer under morgondagen lägga upp mina närmare tankar gällande alla kvartsfinaler.


Hejdå hejdå!



Ovido - Quiz & Flashcards