Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Andreas - 31 mars 2008 22:06

Befann mig på plats tillsammans med Rickie Hyvärinen för att se AIK`s fotbollspremiär igår på Råsunda. Som vanligt gick man därifrån med en något uppgiven känsla, men ännu ska man inte misströsta. Det är bara början på en lång säsong och jag tror och hoppas att det bara var premiärnerver det handlade om igår. Anfallsspelet var otroligt uddlöst och kom inte till några större farligheter. Men visst är Kalmar ett bra lag, med framförallt en ruskigt bra backlinje tillsammans med kvicka offensiva vapnet Cesar Santin. Kalmar kommer sluta högt upp i årets tabell, det fick man iaf intrycket av i denna premiär. Det var ett inte helt oväntat mållöst möte, och AIK börjar faktiskt säsongen bättre än förra året då man förlorade mot just Kalmar hemma. En publiksiffra på 26513 är inte heller fy skam! Daniel Öhrlund svarade för en bra insats i målet, Obolo var klart godkänd, och sen var det också riktigt kul att se nyförvärvet Jorge Ortiz som gjorde en mycket lovande debut, en debut på Råsunda som lovar gott inför framtiden!


AIK och Warberg vann dom första semifinalerna som spelades i innebandyn idag. Har inte sett och hört så mycket av matcherna, men jag tror att Warberg vinner även nästa semi, och i den andra matchen vinner Caperio/Täby hemma i Tibble.


Har precis varit och tränat, en ok uppslutning på 19 man trots att många helt plötsligt var sjuka.... Undrar hur många Hässelbyspelare som befann sig i Solnahallen? Robin Avellan avgjorde två-målsspelet och blev överlycklig när han sprang runt och försökte peppa hela hallen i sitt firande!


Chrisse var tillbaka i träning och såg pigg ut, ett stort plus var även att han "bjussade" på Polskt Fructis schampoo efter träningen! Inhandlat på Lidl måntro? Tror att Niclas "Virgin" Eriksson och Chrisse handlar schampoo tillsammans då Virgin brukar bjuda på Doppel Dusch som det står på flaskan....


AIK`s kryss i fotbollspremiären var väntat, men jag får erkänna att jag var helt ute och cyklade gällande lillebror dif som vann sin bortapremiär mot Peking.


Sköööön derbyseger för pool mot Everton i helgen också, otroligt viktigt i kampen om Champions League spel nästa säsong! Torres är fantastisk!


På onsadag är det Arsenal-Liverpool i Champions League, ska bli riktigt kul! Tippar på att pool försöker nå ett oavgjort resultat för att sedan avgöra på hemmaplan! Kom igen nu Liverpool!!


Mer kommer här i veckan! Ha det bra så länge!



Ovido - Quiz & Flashcards