Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Andreas - 13 mars 2008 22:30

Så är det snart helg, skönt! Ska tillbringa helgen på landet med familjen och mina föräldrar. Dottern Smilla fyller år på Söndag och då blir det även lite familjer på besök hemma.


Har precis avslutat lite PES 08 spelande mot Joppe, idag vann jag med 2-0 i matcher, i förrgår vann Joppe med 2-0 i matcher. Vi är ruskigt jämna för tillfället. Innan vi spelade tv-spel så kollade vi AIK-Falun, AIK spelarna gnällde på att Falun inte ville anfalla, AIK då? Anfaller deras backar när dom får bollen? Inte mycke va! Dom står också bara och spelar back-back hela tiden. En match där resultatet ändå är rättvist, Falun orkade inte hela matchen ut och AIK malde sakta men säkert ner dalmasarna. Men det är ändå otroligt vilka passiva forwards båda lagen har när motståndarna har bollen, ok AIK flyttade faktiskt upp spelet något efter ett en period, men då låg man ju under med 3 kassar och var så illa tvugna. Men det kanske är den här typen av spel som kallas slutspel? Eller är det rent av bara så elitserieinnebandyn ser ut? Tacka vet jag div 1 innebandy ;-)


Här kommer mitt tips för kvartsfinalserierna, jag vet att det är i senaste laget och i princip fusk att börja tippa nu, men jag behöver det försprånget.


AIK-Falun 3-0

Warberg-Balrog 3-1

Storvreta-Caperio/Täby 2-3

Pixbo-Dalen 2-3


Har ju klagat en hel del på Nisse Johansson och Egebrandt i Falun angående deras fula spel på planen. Jag glömde att lägga till Kristoffer Kranberg, en riktigt bra innebandyspelare som tyvärr spelar otroligt fult allt som oftast. Till råga på allt så filmar han även på planen! Det han gör i dagens match när slutsignalen går på Nisse Johansson i Falun bör rendera i ett matchstraff. Lite komiskt att se den trevliga och sympatiska tränaren Micke Karlberg springa och jaga sina "psykbryt" i laget när slutsignalen gått, han har det inte lätt Karlberg....


Hässelby spelade träningsmatch mot Stockholms stadslag ikväll. Jag vet inte hur det gick och jag medverkade inte då jag vilar mitt knä. Ska försöka komma igång och hoppas att knäet håller i början av nästa vecka. Känns som om det var evigheter sen man lirade lite plast nu när man vilat i 2 veckor, undantaget lite SIL innebandy i helgen som gick.


Ha en trevlig helg!!


Hejdå Hejdå!



Ovido - Quiz & Flashcards