Alla inlägg under juni 2010

Av Andreas - 12 juni 2010 11:17

Gårdagen var lyckad, både socialt och spelmässigt. Mina föräldrar var på besök och vi åt god kinamat. Jag förlorade på Canastan men satte mitt spel på kryss i båda VM-matcherna till lite mer än 10 gånger pengarna! Nice!


Läste på Manges blogg att Caperio skulle eller har hört av sig till Jonas "lillis" Bergström. Tyvärr mitt fel då jag sa till Ricki för ca en vecka sedan att dom borde kontakta honom då han är grym. Tydligen sagt och gjort.....  Men jag tror inte att Lillis har tiden och lusten som krävs för SSL, så jag hoppas att han väljer spel i samma klubb som mig. Fan jag verkar ha stort inflytande på spelarförvärv i Caperiotäby!


Just nu 13 deltagare i drömelvan som jag startade, och fler på väg in tydligen. Kul!


Grymt skön keeper Sydafrika har, risiga utsparkar! Till rätt adress varje gång och ett giftigt kontringsvapen. Imponerande!


Kommer från ooch med nu sluta att ge Caperiotäby tips om spelare, fan jag vill ju lira med Lillis själv!


Gafvelin den äldre är klar som tränare i ovan nämnda klubb. Känner honom inte men det verkar vara en kompetent herre och det blir förmodligen bra. Binge brukar ha järnkoll på bitarna.


Kalas snart och sedan vidare på fest, kan bli en bra dag det här.


Och självklart så väntar det en massa VM-fotboll på tv, underbart!


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 11 juni 2010 10:54

Så var det återigen fredag, veckorna går fort. Idag är en stor dag, dottern Smilla har haft skolavslutning! Grattis! Världens bästa! Sedan är det ju så att det faktiskt är start av fotbolls-VM idag! Hur kul blir inte det? Som jag har längtat!


Måste ner och köpa mera fotbollsbilder för att fira starten av VM.


Satte ett av mina spel igår, lirade på Degerfors hemma mot Bajen till 2,60. Det var helt klart fel favorit i den matchen så som oddsen såg ut, kunde därför inte låta bli att spela. 4-2 till Degerfors. Snacka inte om kris i Gnaget, söderbröder blöder....


Tränade plast med Kifen igår, helt ok träning igen och jag börjar känna mig starkare och starkare i kroppen. Kul med många duktiga spelare nere på träningarna.


Hässelby innebandy har börjat med någon form av censur på sin gästbok. Jag la in ett inlägg angående att Wårstam kunde ringa om han inte hade någon klubb att lira i, då det verkar vara minst sagt turbulent hos Hökarna. Inlägget har tagits bort. Samma gäller för Mörken som också skrev inlägg i gästboken, det är borta?! Kan apropå Hässelby passa på att avslöja vem det var Hässelby kontaktade på tränafronten för ett par veckor sedan. Tom Lepistö, tränaren som vi hade i Bele förra året. Nu har jag hört rykten om att Tom ska vara klar för Hökarna, tror att han ska köra racet tillsammans med Lemker på något sätt. Återstår att se om det stämmer?


Drömelvan har gett en bra respons och vi har fått ihop hela 10st deltagare än så länge i ligan jag skapade, kul!


I helgen annars så är det som sagt mycket fotboll som gäller. Imorgon är det först iväg på ett kalas då min systers båda barn har fyllt år. Efter det bär det av på vuxen kalas/fest. Ska bli kul och det kommer även att bli en hel del fotboll där också.


Dagens matcher:


Sydafrika-Mexico  1

Uruguay-Frankrike 1 (Krysset kan även ligga bra till)


Kul att jag tvättade bilen igår, idag spöregnar det....


Rosèvinet är slut här hemma, dags att inhandla nytt idag. Ikväll blir det Thaimat!


Nu måste det jobbas vidare...


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 9 juni 2010 11:47

Som i alla år har jag som vanligt skapat en drömelva på Aftonbladet nu till VM. Ligan heter Viksjö Open. Dom som vill vara med kan lägga en kommentar här på bloggen med mailadress så skickar jag inbjudan. Gå in och skapa ett lag nu!


http://manager.aftonbladet.se/se/fotbolls-vm-manager


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 8 juni 2010 23:58

Helgen är över och veckan har redan hunnit rulla iväg ett par dagar. I fredags blev det som sagt nattsudd, satt uppe och spelade hela natten. Grymt kul! Annars var lördagen och söndagen lugna sköna dagar med familjen. Fick även låna en lastbil av Malmqvist för att slänga massa skåp på tippen, stort tack!


Igår var jag en vända ner till Malmö fram och tillbaka för att jobba, flög till Köpenhamn och tog hyrbil över med min norska kollega. Var ruskigt trött igår på kvällen, då klockan ringde 04.30 på morgonen för att ta mig ut i tid till Arlanda.


Ikväll har det varit plastträning med Kifen, helt ok träning. Kul att lira med Chrisse och Mange igen. Vi känner varandra väl sedan vi bildade lina i Hässelby i ettan för ett par år sedan. Viktigaste var att vi vann två-målet klart och slapp ta ner sargen.


Har även hunnit med att lämna in kostymen på kemtvätt idag. Passade då på att handla flera fotbollsbilder till VM-albumet då tobaksaffären ligger vägg i vägg. Köpte 12 paket, tar en stund att klistra in 60 bilder... Rickie köpte också ett album idag och vi kom överens om att vi skulle ta en kväll då vi sitter och klistrar in bilder och "tradear" bilder.


>>>Burgic

Nej, jag har inte köpt säsongskort till hockeyn ännu. Var inne på det ett tag. Men det visade sig att det blir saftigt dyrt att köpa säsongskort till mig och kidsen på hockeyn. Ca 10000-12000:- har jag inte riktigt råd att lägga...Ett rån enligt mig! Tacka vet jag fotbollen där man får säsongskort för hela familjen runt tusenlappen.... Inför familjekort till hockeyn också! Syskon får barnen i slutet av Augusti är det beräknat... Och jag tror kung Burgic kommer att lyckas mycket bra i Österrike!


Nu blir det sova!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 4 juni 2010 11:00

Så är veckan snart över igen, fredagen är här! Har iof en hel del jobb kvar och min kollega i Skåne har slutat vilket inte direkt innebär mindre jobb. Ensam i Sverige just nu...


Tränade plast med storsatsande laget ute i Kungsängen igår. Återigen en vecka med tre stycken två timmarspass irad, trött.... Coach Mörk körde ännu en gång en hel del fys, fast inte riktigt lika mycket som i tisdags, men jag kan lova att kroppen värker idag. Har ont i muskler som jag inte visste fanns...


På träningen igår gick det iaf bättre än i tisdags, hade varit ännu bättre om jag slutar träffa målramen hela tiden. Tror jag prickade ramen fyra gånger igår, fast en av dom var faktiskt inne. Körde med Isen och Mange-gol. Vi har ett ruskigt bra spel tillsammans till och från, tacksamt för mig att få spela med två så duktiga spelare. Inget nytt direkt iof, vi spelade ju en hel del tillsammans förra året i Bele.


Bele då? Jo jag var nere och körde där i onsdags, bra fart där med och en del nya ansikten som var duktiga. Vi körde även denna gång med att vinnande laget fick Gainomax som sportchefen köpt. Och även denna gång stod man som vinnare.  Helt plötsligt dök det upp en del skitsnack om Malmqvist i Beles gästbok, luktar avundsjuka lång väg. En kanontrevlig snubbe, och det vet jag då vi känner varandra lite grand sedan tidigare, som kommer att lyckas riktigt bra i Bele. Malmqvist har även erbjudit mig att låna en lastbil för att kasta allt mitt skräp, som sagt en grym snubbe! Både Bele och Kungsängen kommer att bli bra nästa år.


Min gamla polare från Hässelby Mattias "Foppa" Norman är klar för Järfälla. Inget nytt för mig då jag vetat om det ett bra tag att han skulle gå dit. Men med respekt för Norman har jag inte velat skriva om det här. Blir ju tillslut så att ingen vågar berätta något för mig av rädsla att det hamnar på bloggen. Men se, allt hamnar inte på bloggen. Lycka till Foppa, en viktig värvning av Järfälla.


Jag vet även om en tränare som Hässelby har kontaktat. Han skulle på möte där förra veckan. Undrar hur det har gått? Återigen så är det hemligt vem det handlar om.


Bele-Jocke har återigen skrivit ett blogginlägg på bloggen Forza Bele. Kul att se att det rör sig i den bloggen igen, en riktigt kul blog. Det var på tiden, senaste inlägget innan gårdagen var 5 April.


Både Mange och Mörken ska söka tjänsten som blivit ledig på mitt jobb. Hoppas att någon av dom får den. Men det kan bli långa resor då distriktet det handlar om är södra Sverige...


Äntligen sparkade mitt kära Liverpool Benitez! Tack för allt du gjort, men det var på tiden. Nu börjar jag få lite hopp inför nästa säsong igen!


Ikväll ska jag försöka få tid att spela mitt senaste köpta spel, Red Dead Redemption. Har haft det sedan i tisdags men inte hunnit spela ännu, skandal! Men ikväll är det dags, ska tydligen vara grymt! Finns en chans att det blir "nattsudd" här hemma ikväll...


Om en vecka börjar fotbolls VM, längtar!


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!









Av Andreas - 1 juni 2010 23:22

Har varit och tränat ute i Kungsängen ikväll. Rent prestationsmässigt en riktigt dålig träning från min sida. Bara att erkänna att man är för dåligt tränad just nu, orkar inte riktigt. Men konstigt är iof inte det, då det bara är början av Juni. Jag kommer att vara "fit for fight" när serierna drar igång, jag är inte orolig. Blev mycket fys idag, något som sagt behövs. Är lite mör i kroppen men känner samtidigt en riktigt skön känsla av att ha fått tränat lite ordentligt. Joppe var med och körde igen, alltid lika kul. Grymt kul även att Isen hittade ut till skogarna för att köra lite plast, såg riktigt bra ut.


Vill bara berätta att på fysen i slutet av träningen så skulle man vara två och två. Jag körde med Joppe och man skulle bära varandra som små barn ungefär. Det som hände var att när jag skulle bära Joppe la han av en skit som luktade så illa som bara Joppes kan göra. Ni som känner han vet. Den här var ändå nästan lite värre än vad dom brukar vara och jag var tvungen att avbryta och höll faktiskt på att spy av en skit för första gången i mitt liv, stod och "hulkade" och hostade ett tag men lyckades hålla det tillbaka. Har aldrig upplevt en sån vidrig lukt, så nära och rätt i ansiktet på mig.... Går inte ens att beskriva, men det var inte långt borta att jag kräktes på riktigt.


Har jobbat lite nu på kvällen efter träningen också. Nu väntar disken på undervåningen, spännande...


Nej, trött som satan nu. Vet att det ändå kommer att ta lång tid innan man kommer i säng och sommnar... Så imorgon är man trött som vanligt.


Joppe fyller år imorgon! Hurra hurra hurra! Grattis i förskott!


>>> Emil, Jag vet. Jag vill självklart lira med dig! Men det är klurigt vet du... Ses på träningen imorgon.


>>> Peter, Kul med kommentarer. Tack för orden om att jag behövs. Men dock ställer jag ett stort frågetecken till Island???!!!!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 1 juni 2010 07:45

Ny vecka, nya möjligheter. Helgen är över. Kollade självklart Eurovision i lördags. Tyskland vann vilket var helt ok, en av mina favoriter. Gillade även Grekland, Azerbaijan, Armenien. Turkiet var också helt ok. Men som jag sagt tidigare så är det märkligt att inte Sverige kom med om man ser vissa av bidragen. Kolla England, Island, och Ryssland. Pinsamt dåliga! På natten blev det NHL-finalen, kul match men man var hyfsat trött på söndagen. Gick och la mig vid 5 på morgonen. Har också blivit en del Battlefield 2 på nätterna, så lite sliten är man.


Har sagt så förr, men säger det igen. Denna vecka bör bli en avgörande vecka gällande min innebandy nästa säsong. Blir minst en träning med både Kungsängen och Bele. Sedan får vi se i slutet av veckan hur man gör. Känns faktiskt lite jobbigt det här och det är två föreningar där jag inte har lust att göra någon besviken, bra folk runt båda lagen.


Jag har återigen lyckats slussa en spelare till min gamla klubb i Norge, Slevik. Det är nämligen Fred Lafquist, målvakt i Spiders förra säsongen, som har valt att skriva på för Slevik. Väldigt positivt! Nu har Slevik stärkt upp på dom positioner man behövde och jag tror och hoppas att man kan utmana om medaljerna iår igen. Förutom en duktig keeper så är Fred en bra kille vid sidan av planen också. Grymt bra jobb av Ole-Richard och Co för att få värvningen i hamn. Vill också passa på att tacka för dom fina orden på hemsidan. För dom som vill läsa om övergången samt en liten intervju med Fred så är det bara att följa länken här på höger sida i bloggen. Enda minuset är väl att jag nu sett till att våran keeper i SIL laget försvinner. Får se om Presidenten Christian "Isen" Isaksson förlåter mig och att vi kan hitta en ny keeper.


Har köpt fler stickers till VM-albumet. 10 paket, tog en liten stund att klistra in. Lästa på Gittans blogg att hon också gillar dessa stickers. Länk till Gittans eminenta blogg finns också i länksamlingen till höger.


SM-finalen i innebandy flyttar till Malmö. Vet inte om jag bryr mig så mycket, brukar inte närvara på plats iaf.


Både Järfälla och Hässelby här ute i mina trakter söker tränare. Hässelby vet jag att dom letar, Järfälla borde göra det efter Borgqvists avhopp. Ska bli intressant att se vem respektive klubb får då dom nu lär konkurera om att hitta ett tränarnamn. Tränare växer ju inte direkt på trä`n...


För första gången på 10 år så står jag utan klubbsponsor. Har haft Jolly ett antal år för att dom sista 5-6 åren ha spelat med Fat Pipe. Men så är det, och inget konstigt med det. Kan nog bli så att jag kör med Blast iår, vi får se. Det verkar ju fungera bra för Rickie iaf...


Nån som har en stor skåpbil eller släpvagn? Har 6st gamla byråer samt en massa annat som måste till tippen...Jobbigt att ta tag i det bara...


Vill renovera badrummet också, kakla samt in med ett bubbelbad. Tyvärr så har man ju tummen mitt i handen och kan inte göra något sånt själv. Nån som har tips på hantverkare?


Nu måste jag arbeta vidare, ska ut på några kundbesök idag.


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards