Alla inlägg under september 2009

Av Andreas - 2 september 2009 07:40

Så var man i Göteborg i jobb. Flög hit igår kväll.


Känns tryggt när man möter en massa asiater med munskydd på flygplatsen. Svininfluensan gör sig påmind... Hämtade sedan ut hyrbilen i Göteborg, tidigare så har jag haft flyt med grymt fina bilar. Nu fick jag en tråkig Golf kombi miljöbil. Händer ingenting när man trycker på gasen.


Ska bli kul att lira med Bele. Mitt personliga mål blir att vinna serien, trots att jag vet hur svårt det är att vinna en serie. Blir en intressant säsong då det är många lag som jag aldrig har mött tidigare. I div 1 där man har lirat i många många år så har man ju mött dom flesta lagen ganska många gånger. Men nu blir det som sagt nya bekantskaper, både hallar och lag. Hoppas på en framgångsrik säsong för laget. Skulle vara kul att kunna säga att man vunnit div 1, div 2, och div 3.


Gick som sagt ut för hårt i min comeback på planen. Min sjukgymnast var inte allt för imponerad av mitt hårda matchande så här i starten... Har nu i sviterna av detta åkt på en förmodad inflamation i hälsenan. Vila gäller tillsammans med inflamationsdämpande Voltaren. Ska kolla status på foten på måndag igen.


Min tanke med säsongen är att träna 3 gånger i veckan trots att Bele tränar 2 gånger i veckan. Jag kommer som sagt att sikta på att spela på högre nivå igen, dom som tvivlar ska få se...


Min gamla lagkamrat i GAIK Håkan Fröberg hittade hit igen. Tack Håkan och lycka till själv i Balrog kommande säsong!


Tack även till Burgic som alltid lägger värmande kommentarer här.


Tänkte även lägga in ett SSL tips för kommande säsong också. Kommer inom kort. Blir nog inget tips för div 3 då jag tyvärr inte vet så mycket om serien, när jag tänker efter så vet jag inte vilka motståndare vi har i serien heller. Måste sätta mig ner och plugga....


Ska som sagt bli riktigt kul i Bele. Verkar vara ett skönt gäng. Man har också en mycket kompetent ledarstab och organisation runt laget. Klart inspirerande! Och som jag sagt tidigare så ska det bli grymt kul att spela med Mange igen.


All heder skall även ges till Hawks som verkligen gjorde allt för att jag skulle stanna där. Nu blir det som sagt en bra uppstart efter knäskadan i Bele.


Juve ångar på i Serie A. Känner att dom blir riktigt starka i år! Såg senaste matchen mot Roma. Hur bra är inte Diego!? Nu har man även gjort klart med försvararen Fabio Grosso, ni vet den grymma landslagsbacken från VM -06. Riktigt bra! Forza Juve!


Ödesmatchen Ungern-Sverige i helgen. Jag tror det blir 0-0.


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards