Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Andreas - 5 augusti 2009 22:45

Har hänt en hel del sedan jag bloggade sist. Med tanke på att det var 100 år sedan jag bloggade senast så är det inte så konstigt.


Var på landet sista semesterveckan, Joppe med familj var på besök. Grymt trevligt. Blev minigolf, fiske, fotbollstennis.... med mera. Jag belastade knät max för första gången på 10 månader. Kändes kanon tills efter ett par timmar efter fotbollstennisen när knät svullnade upp, helt normalt enligt min grymma sjukgymnast Jampa Mörk. Jag ligger i fas och ska snart vinna skytteligor igen ;-)  Känns bra i knät just nu. Men vi får se vad som händer.


Har fortfarande en del klubbar som ringer faktiskt. Bara denna vecka har tre av dom hört av sig. Ska faktiskt träffa två av klubbarna i slutet av veckan som säger sig ha kontraktsförlag klara. Ska bli intressant att se/höra vad som erbjuds.


Förra fredagen var jag hemma hos min gode vän Mange Larsson och drack ett par kalla. Kom hem vid 04.00 snåret.... Morgonen efter var det självklart svensexa på tapeten.... Jag blev så JÄVLA förvånad så det finns inte! Sen att grabbarna lyckades få ihop 21st personer i semestertider var ännu mer imponerande. Lägg därtill att flera av mina polare från Norge hade åkt ca 6 timmar i bil för att medveka, stort!.... Jag hade mitt livs dag och kväll och jag tackar alla inblandade!! Jag kom 2:a i Go Carten av 21 deltagare, mer nämner jag inte....


Nu "ids" jag inte skriva mer. Förutom att bajens satsning i div2 är pinsam! Man hade 10ggr bättre lag när vi i GAIK vann serien vid deras förra satsning. Vaför skulle man vara bättre nu? Man hade grymt mycket bättre lag då. Ytan snack! Nu har man förvisso Danne Schmidt som är riktigt duktig. Men då hade man ca. 5-6 topp spelare, och det gick inte...


Magget älskar bajen....


Hejdå Hejdå

Ovido - Quiz & Flashcards