Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Andreas - 24 augusti 2009 08:15

Så var man nu en gift man! Gifte mig i lördags i Hässelby Villastads Kyrka. Det var riktigt lyckat från start till mål. Stort tack till alla inblandade för att Ni hjälpte till att göra det till en oförglömlig dag! Festen på kvällen pågick ända till 04.30 och igår var man inte pigg, men glad! Heter från och med nu Andreas Briselius istället för Dahlgren. Känns lite konstigt, men som jag ser det passar det perfekt för min comeback i innebandyn igen. En helt ny spelare, Briselius! ;-)


Veckan som kommer blir stenhård. Mycket jobb just nu och så ska jag även ta ett beslut angående min innebandyframtid är tanken. Svårt riktigt svårt!


Har ett par alternativ, men ska man vara ärlig så är det än så länge bara en klubb som har presenterat ett konkret kontraktsförslag, vilket känns som en föruttsättning för att jag ska kunna bestämma mig. Om det ser likadant ut i slutet av veckan är det inte omöljligt att det blir den klubben jag väljer, är ju klart lättare att ta ställning till ett konkret kontraktsförslag. Men men, vi får se vad som händer kommande vecka.


Ska försöka träna på minst tre gånger denna vecka med löpning och en hel del innebandypass. Nu har ju träningsvärken från förra veckans träningar lagt sig äntligen!


Såg inte AIK`s match i lördags då jag som sagt gifte mig. Men ett kryss är alltid bättre än förlust, även fast man bör vinna sina hemmamatcher för att kunna knipa guldet.


Hässelby spelade sin första träningsmatch i söndags. 5-5 mot FBC Uppsala borta. Ett bra resultat enligt mig med tanke på att laget fortfarande är under uppbyggnad och mycket nytt spelade i helgen. Många spelare i stomen från förra året saknades.


Näe, nu måste jag jobba!


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards