Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Andreas - 25 augusti 2009 07:55

Hade inte tänkt träna igår, men det blev ändå en sväng ner till Hässelbyhallen för träning med Hökarna. Kroppen kändes som om den vägde 200 kilo och benen var riktigt riktigt tunga! Men det ramlade ändå in 3 kassar på kontot trots att jag nog anser att det var min sämsta träning sedan comebacken förra veckan. Känner mig lite frustrerad stundtals då jag vet att jag i vanliga fall kan orka och prestera betydligt bättre. Ställer kanske lite höga krav på mig själv efter endast tre innebandyträningar var det någon som sa.... Får kanske gå tillbaka och börja använda ordet tålamod igen. Men som jag sagt tidigare så njuter jag varje sekund som jag befinner mig på planen, trött eller inte.


Den här veckan kan bli ganska hektiskt innebandymässigt sett. Om det klaffar och kroppen orkar blir det innebandyträning 4 dagar irad med 4 olika klubbar! Sedan blir det till att ta en funderare i helgen och snacka ihop sig med Mange L angående framtiden.


Var hos min sponsor Fat Pipe igår och hämtade ut en hel del schyssta grejer. Ska även prova 2 nya klubbor samt ett nytt Wiz blad.


Måste även ordna nya innebandyskor. Dom jag har nu är i och för sig inte använda speciellt mycket, men jag får så fruktansvärt ont i fötterna och en jävla massa skavsår.


Såg Liverpool igår kväll. Det var ingen rolig syn kan jag bara meddela. Att man kan ha så mycket boll utan att göra mål är fan helt otroligt!


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards