Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Andreas - 11 augusti 2009 22:29

Helgen som gick var intensiv. Grillning hemma på fredagen och fest på lördagen, sjukt trött på söndagen. Men allt som allt en skön helg.


Igår och idag har mina chefer varit på besök och åkt med mig. Har tagit en del på krafterna. Men dom är riktigt bra, så det är kul att träffa dom.


Ikväll har jag varit nere på Hässelbys första innepass. Först var det löpning ute och knät kändes återigen bra. Sedan var det som sagt innepass. Jag deltog på uppvärmningen med 2 mot 1 samt andra vanliga skottövningar. Kändes nästan oförskämt bra och jag hade svårt att tacka nej när det kom till två-målet. Men jag vill inte gå ut för hårt och väntar någon/några veckor till. Måste köra ett par rehabpass till med Jampa på Idrottskliniken och sedan invänta hans godkännande för innebandyspel. Iaf väldigt kul att känna lite på bollen igen! Ruggigt kul att träffa alla sköna snubbar i Hawks igen!


Vart jag spelar nästa säsong är fortfarande oklart. Funderar över ett kontraktsförslag just nu, ska ge besked inom någon vecka.


Fick idag ett väldigt oväntat alternativ till. Blev uppring idag på förmiddagen men då kunde jag inte prata. Väntar ett samtal till för detaljer.


Helt plötsligt så blev det 5st alternativ...


Så, slut tjatat om innebandyalternativen....


Var i helgen och kollade när AIK mötte Stockholms näst bästa lag(om man vill räkna AIK som Stockholmslag). En inte allt för rättvis men ack så skön seger!! Visst AIK spelade upp sig i andra halvlek, men i ärlighetens namn så hade väl kryss varit rättvist. Säger bara OBOLO!!


Dulee har varit ute och slirat igen... Inga kommentarer förens jag vet som har hänt.


Såg "ångestdebyt" på burken i helgen. Inte mycket till match, mest kamp. dif har det tungt nu...tråkiiigt!


Bajens brassar var inte mycket att hänga i julgranen. Men man kanske ska ge dom tid. Jag har faktiskt inga jätte förhoppningar på AIK`s nya brasse heller. Brukar väl gå lite sådär när AIK värvar forwards.... Bortsett från OBOLO som är Allsvenskans bästa spelare. Tyvärr så försvinner han nog inom kort...


Plussa ihop dif och bajens poäng....så är dom fortfarande efter Gnaget!


Stötte ihop med min gamla innebandymentor/tränare Magnus "Binge" Jäderlund idag. Länge sedan vi sågs och alltid kul att träffa honom. Jag tror dom får ihop ett ruskigt starkt gäng ute i Täby iår!


Nä, nu duschen. Sedan en snus och Seinfeld i sängen. Underbart då kroppen är lite trött efter träningen idag.


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards