Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Andreas - 2 februari 2008 11:50

Har inte hunnit med att skriva här på ett par dagar, har varit lite mycket med nytt jobb och grejer. Men nu e jag tillbaka!


Imorgon bär det av TIDIGT(bussen går 07.15) till Karlstad för match mot Skoghall. Senast vi mötte Skoghall hemma så slutade det med förlust 5-4 efter sudden. Vi ledde med 4-1 och var totalt överlägsna, sedan tappade vi helt plötsligt allt och Skoghall kämpade sig tillbaka och knep även extra poängen.


Inför morgondagens match åker vi med ett delvis nytt lag. Många spelare är sjuka, utlånade, bortresta eller jobbar. Vi plockar upp ett antal nya juniorer som kommer att bli spännande att se. Kedjan som varit piggast i veckan är den med Stefan Mörk, Wille Viinamäki och Magnus Norman. En rolig sak med denna kedja är att Mörkens kedjekamrater inte ens blir lika gamla som Stefan när man plussar ihop deras ålder. Wille och Norman är 17 och 18 år vilket alltså blir 35. Stefan är 36år. Men som sagt, den kedjan har imponerat mycket på mig och jag hoppas att Skoghall fortfarande kör sitt man-man spel, det kommer att gynna dessa herrar och egentligen hela laget mycket! Orkar inte skriva exakt vilka spelare som saknas till morgondagens match, listan skulle bli alldeles för lång, har heller inte järnkoll på vad alla juniorer som ska med heter. Jag tror helt klart på seger för våran del! Det har sett väldigt bra ut på träning och vi känns starka!


* Vill även passa på att gratulera våra juniorer som tagit sig till SM-slutspel i Göteborg efter kvartsfinal seger borta mot KAIS/Mora igår!! Riktigt kul!!


* Idag tror jag hårt på Liverpool seger mot Sunderland!


* Har saxat in våran sportchefs tips inför helgens omgång i våran serie. Får se om han är rätt ute?

Akkers-Finspång 5-7

Handen-Västerås 3-5

Örebro-Älvsjö 7-3

Karlstad-Tullinge 6-2

Skogsmulle-Hawks 3-7

Lillån-Gaik 5-5, 6-5 efter sudden...


På återhörande!


Ovido - Quiz & Flashcards