Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Andreas - 15 februari 2008 15:46

Ja, det tar tid för Nordicbet att få fram oddsen, men nu är dom här tillsammans med mina sedvanliga kommentarer:


Hässelby-Älvsjö                   2,35             6,05             1,80

- Ja, vad säger man om oddsen? Jag tycker att det är ett grymt bra odds på oss hemma! Helt klart spelvärt med tanke på att vi varit bättre än Älvsjö båda senaste gångerna vi mötts. Kryss borta i serien, där vi borde ha vunnit. Och kryss, och sedan seger efter straffar i DM-finalen. Men en sak är säker, det kommer att bli jämnt! Det blir alltid bra matcher mot spelskickliga Älvsjö och även om utgången må vara lite oviss(enligt andra) så tror jag helt klart på 3 poäng! Hawks seger 6-4.


Handen-Örebro                5,10              8,00             1,20

- Handen är ett av dom lag som varit starkast efter jul. Jag trodde att Handen skulle trilla ur efter att vi mötte dom borta, men nu har man spelat upp sig rejält! Örebro måste vinna för att fortfarande ha en MYCKET liten chans att gå ikapp Västerås. Örebro gör sitt jobb här och vinner med 6-3.


Karlstad-Åkersberga             1,40           6,65           3,45

- Ackers krigar för livet, seger senast borta mot GAIK. Karlstad spelar utan press, och spelar förmodligen Ackers närmare div 2. Karlstad seger 8-5.


GAIK/Väsby-Tullinge            1,85             6,05          2,25

- Gaik ska normalt slå Tullinge. Men skador och stora målvaktsproblem stör Väsby gänget. Svårtippat då Tullinge har allt att spela för, så att man inte åker ur serien. Tror egentligen på Gaik, men som jag brukar säga: motivation slår klass. Tullinge skräller och vinner med 8-6.


Lillån-Finspång                2,35             6,05            1,80

- Lillån måste vinna för att inte åka ur. Men Finspång verkar precis som oss i Hawks trivas bättre på bortaplan. Finspång är bättre än Lillån men här drar jag till med ett chanskryss 6-6.


Västerås-Skoghall           1,20            8,00           5,10

- Grattis Västerås! Här säkrar man seriesegern och en plats i nästa års SSL. Hur mycket nerver man än har så är det en otrolig klassskillnad mellan dessa 2 lag! Västerås vinner 7-3.


                                    ------------------------------------


* Var och åt lunch tillsammans med Joppe Nothèn idag, trevligt! Träffade även min lagkamrat Alex Rosenberg en kortis, han hade vart hos tandläkaren och hade bedövning i hela kinden, och alla som känner Alex vet då att vi får vänta in morgondagen för att se om han kan delta i våran match imorgon......


* Dulee Johnson i AIK verkar göra allt för att få komma ifrån AIK nu när klubben stoppat honom från en övergång till England. Drick på du Dulee! Så länge du presterar minst lika bra som du gjorde förra säsongen.


* Rami Shaaban 40år(?) är klar för Bajen. Ska tydligen vara bajens dyraste värvning genom tiderna, kanske i allsvenskan enligt bajen själva. Ja, för mig får dom gärna lägga dom pengarna på en så gammal spelare, Att han är med i landslaget säger väl allt om målvaktsbristen i Sverige. Hoppas för allt i världen att AIK inte gör någon liknande dyr värvning på en så gammal spelare. Rami må vara en ok keeper, men inte värd så mycket pengar som det spekulers kring. Och han kommer varken göra till eller från då bajen inte kommer att vara nära något guld i år. Nu kommer jag förmodligen få sitta på bänken i våran match imorgon med tanke på att coach Anders är tok bajare....


* Som sagt, Älvsjö hemma imorgon kl: 14.00 i Hässelbyhallen. Gillar att spela mot Älvsjö då det är ett skickligt lag som försöker spela innebandy, precis som vi. Ska bli kul, och jag tror på seger om vi kan visa att vi har den rätta inställningen och viljan som krävs.


Ha en riktigt trevlig helg!!



Ovido - Quiz & Flashcards