Alla inlägg den 13 februari 2008

Av Andreas - 13 februari 2008 23:13

Känner mig ganska seg och trött för tillfället. Därav har också bloggen blivit lite lidande, har inte heller riktigt tid just nu som det ser ut på nya jobbet, att uppdatera så ofta som jag vill. Men det kommer att bli bättre när att börjar lugna ner sig.


Kollade Caperio/Täby mot Storvreta på tv. Inte så mycket att snacka om där, Storvreta visade en stor respekt och disciplin och backade hem något enormt mot C/T som inte fick några spelvändningar som man är så skickliga på. Alldeles för många underpresterade i C/T utan att nämna några namn. Rickie var väl den som stod att känna igen tillsammans med den alltid lika stabila Ramsin i målet. Fick en skön video länk på kommentarerna här, Carolas låt Säg mig tillsammans med lite bilder på C/T spelare rullandes: http://www.youtube.com/watch?v=uXmF8GeRfjI


Våra träningar kantas för tillfället av frånvaro. Vi har som jag nämnt tidigare många bra juniorer att fylla på med, men det är otroligt vad vi har mycket folk borta pga olika anledningar. Jag skjutsade junioren Niclas "Virgin" Eriksson till träningen idag, vi kom fram till att senast mot Västerås så saknade vi ca. 10 spelare!! Jag kan räkna det till att minst 6 av dessa spelare var ordinarie när säsongen började. Ändå gör vi en riktigt bra match och är värda poängen. Undrar hur många lag i våran serie som hade klarat av att ha så många spelare borta? Vi har en ruskigt bra bredd och junior verksamhet kan man lugnt konstatera.


Warberg krossade AIK med 7-3 ikväll. Jag är glad att jag fick se Warberg "live" i söndags, vilket lag! Måste vara väldigt länge sedan något lag var så överlägsna i den högsta serien? Ska bli intressant att se om dom kan konservera sin form genom hela slutspelet?


Nä nu är jag så j-la trött!! Måste sova några få timmar nu....


God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards