Alla inlägg den 5 februari 2008

Av Andreas - 5 februari 2008 23:15

Har haft en otroligt dålig uppdaterings frekvens här nu. Har som jag nämnt tidigare börjat nytt jobb, och har därför inte hunnit skriva något på dagtid. På kvällen har jag varit helt slut och inte orkat helt enkelt, sorry!


I söndags förlorade vi igen, mot ett Skoghall som kämpade, och jublade vid sina mål som om dom vunnit TV-pucken. Med bara en liten del av deras vilja och glöd så skulle vi ha vunnit. För rent spelmässigt anser jag fortfarande att vi är klasser bättre än detta "häng och kläng" gäng. Länge sedan jag upplevde så mycket fasthållningar, och den "ryggsäcksbandy" som Skoghall bedriver i sitt man-man spel skulle göra stor-ryggsäcken Jonas "Traktorn" Hansson avundsjuk! Men som så många gånger för kan man använda frasen: motivation slår klass.


Bussresan till Karlstad var av budget modell. Bussen var en mini variant, TV:n i bussen fungerade inte, frallorna som var beställda råkade sakna fyllning..... Resan tog ju inte direkt kort tid heller med tanke på att det var snöoväder..... Men annars var allt bra! Vi fick ju iaf nya vattenflaskor!


I måndags var det träning, fortfarande en hel del sjuka och borta pga diverse orsaker. Även ett par till spelare insjuknade efter Karlstad resan, tråkigt med tanke på att vi har DM-final imorgon.


Imorgon väntar som sagt Älvsjö i Eriksdalshallen med start kl: 20.30 Ska bli kul med DM-final nu när vi ligger i ingenmansland i serien. Tror att det kan bli en rolig final för den publik som nu tar sig dit. Två lag som spelar en bra innebandy, och ett Älvsjö i kanon form, där man i dom 3 senaste matcherna har slagit Balrog hemma och GAIK och Örebro borta. Kan bli spännade imorgon!


Det största imorgon är ändå att sonen(Måns) fyller 4 år!! Det blir upp imorgonbitti med frukost på sängen och sång! Har inte köpt lika mycket grejer som pappa måste bygga ihop nu....tog ju ett par dagar efter jul att få ihop allt förra gången......


När allt börjat lugna ner sig lite och man har kommit in i allt på nya jobbet så kommer det att bli bättre med uppdaterings frekvensen här, jag lovar.


Nu ska jag försöka sova lite och ladda batterierna för ännu en DM-final imorgon!


Ha det bra och sov gott!





Ovido - Quiz & Flashcards