Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Andreas - 6 februari 2008 23:45

Så var det klart, och vi är bäst i stan! Seger efter straffar mot Älvsjö, 7-7 vid full tid.


Förmodligen en riktigt rolig match för publiken att se, kul att det var så pass mycket folk som fick uppleva denna fartfyllda rysare!


Vi börjar matchen ganska stabilt men ligger änå under med 2-0 i inledningen. När perioden är över har vi vänt till ledning 3-2. Vi spelar stabilt och det känns som att vi har koll på Älvsjös fartfyllda spel. Ända gången Älvsjö får riktiga lägen är när vi står för riktiga bjudningar.


Vi tar ledningen med 4-2 i den andra perioden, men Älvsjö reducerar kort därefter. Vi går upp i en 5-3 ledning och det känns som att vi har koll på bitarna. Men så fel man kan ha, Älvsjö jobbar sig ikapp och förbi i den tredje perioden och helt plötsligt ligger vi under med 7-5. Anders tar en tidig timeout i den tredje perioden och vi byter även målvakt och sätter in junior keepern Andreas Rehn som får debutera i herrlaget. Rehn spikar igen totalt, och vi jobbar oss in i matchen igen, 7-7. Älvsjö får oss sedan i rejäl brygga sista halvan av perioden och Rehn i målet räddar oss från förlust. Matchen går till sudden, och väl där kan jag inte minnas att det skapas några jätte lägen. Straffar väntade, och då klev återigen Eddie Ljungwe in i målet och hjälpte oss till seger. Wille Viinamäki, Robert Avellan och Hampus Dargren satte våra straffar på ett utomordentligt sätt! Kul med en titel i år! Och kul att vara bäst i stan igen!


En riktigt bra kämpa insats av hela laget kan man sammanfatta denna seger som! Älvsjö spelar en riktigt bra och underhållande innebandy och bjuder upp och gör detta till en riktigt sevärd final.


* 1+1 från min halvtrasiga klubba får jag se som godkänt idag. Blir dock ett litet minus för min usla straff.....


* Jag kan erkänna att min straff hamnade nere i vänster sarghörn, riktigt dåligt.....


* Ännu mer komiskt än min straff var det att se Älvsjö keepern springa över halva planen och jubla och visa seger tecken när han inte ens räddade min straff eller nuddade bollen!? Jag ordnade det så bra själv att få ner den i hörnet.......


* Robin Avellan heter numer Robert Avellan enligt stockholms innebandyförbund. Men det kan du bjuda på "Robert", du gjorde ju ett riktigt fint straff mål.


* Två gamla GAIK:are missade våra straffar, jag och Wårstam.... Fan, jag var ju bra på straffar förut, vet inte vad som har hänt......


* Hoppas att jag får min dator på jobbet snart, så kan uppdateringarna börja komma oftare igen!


* Nu har man vunnit DM för herrar 4 gånger. Och jag har inte en enda plakett kvar, måste vara världens minsta medalj/plakett?


* 15 000kr ner i klubbkassan för segern! Nu kanske vi kan ha en avslutnings fest i år, med fyllda baguetter och pilsner! Kom på att jag även har ett par öl innestående för segern i våran interna miniturnering innan jul också, nice!


Nä, nu måste jag sova! Börjar känna mig lite förkyld också, hoppas att det går över! Ser fram emot att möta Västerås på Lördag i Hässelbyhallen!


SOV GOTT, det kommer jag att göra! För vi är BÄST I STAN vad Ni än säger!

Ovido - Quiz & Flashcards