Alla inlägg den 8 februari 2008

Av Andreas - 8 februari 2008 19:29

Helgens odds och tankar följer här!


Tullinge-Lillån                   1,55           6,35           2,85

- Matchen som kan avgöra vilka som stannar respektive åker ur mellersta serien i år. Tullinge är bättre enligt mig och bör med hjälp av hemmaplan och bröderna Ericsson kunna greja en hemmaseger. Agenterna vinner 8-5.


Hässelby-Västerås             3,70           6,95           1,35

- Västerås lär ge allt för att eventuellt säkra platsen i SSL nästa år. Vi har en bra harmoni i laget men har saknat den rätta inställningen i dom senaste seriematcherna. Med rätt inställning och vilja så har vi kunnandet i laget för att störa serieledarna. Hawks vinner 5-4.


GAIK/Väsby-Åkersberga         1,30         7,20          4,10

- GAIK är klar hemmafavorit mot ett Ackers som inte riktigt räckt till i år. Ackers farligt nära nedflyttning. GAIK vinner 6-4. Oddset på GAIK är dock för lågt för att jag ska spela på det, Ackers kämpar för livet.


Finspång-Karlstad            3,45             6,65           1,40

- Karlstad är bättre än Finspång. Men Karlstad är borta från duellen om seriesegern, och Finspång blandar och ger. Karlstad seger 6-3.


Älvsjö-Handen            1,35           6,95             3,70

- Älvsjö grejar detta utan problem. Handen har säkrat nytt kontrakt och Älvsjö är en för bra motståndare. Älvsjö seger 5-2.


Skoghall-Örebro          4,10          7,20           1,30

- Örebro är klasser bättre än Skoghall och ska normalt vinna denna match enkelt. Örebro måste vinna för att ha en lite möjlighet att gå förbi Västerås. Örebro vinner 7-4.


                                       -------------------------------


* Även fast jag har varit kass i princip hela säsongen på att tippa så känns det ännu svårare nu när många av lagen inte har något att spela för. Motivation och vilja slår som bekant klass.


* Har fått många trevliga kommentarer här på sidan, tack! Kan börja med att svara på några av dom:


Alltid kul att få beröm av motståndar supportrar, tack detsamma får man säga till "en ur Älvsjö publiken". Ska bli kul att möta Älvsjö hemma nästa helg igen. Blir allt som oftast väldigt välspelade matcher mellan oss!


Jag har nu fått min bärbara dator efter en del strul. Jag jobbar som säljare på Ritma kontorsmateriel. Vi säljer precis som det låter kontorsmateriel. webbsidan skall göras om inom kort men adressen till den nuvarande är www.ritma.com


Helt rätt ute där "en som har koll". Jag var inte med i DM matchen mot IBK Gnaget och hade därför ingen koll, men Andreas Rehn gjorde debut där. Och jag kan bara instämma, tur att det fanns en GAIKare som gjorde det han skulle!


* Bra publiksiffra som sagt i DM-finalen. Nästan 500 åskådare i en match på neutral plan kl: 20.30 en onsdagkväll! Riktigt Kul! Släng ligacupen i sjön ;-)


                  -----------------------------------------


Imorgon väntar som sagt serieledarna Västerås i Hässelbyhallen kl: 14.00

Nu kan man verkligen säga att vi helt saknar press på oss, VIB ska bara vinna för att närma sig seriesegern ännu mer. Vi behöver däremot visa att vi har en inställning och vilja att vinna matchen. Något som faktiskt har varit bristfälligt dom senaste matcherna i serien. Ska bli kul att få möta serieledarna, och det om något borde göra att vi taggar till lite extra! 


Nu ska jag umgås med familjen, och sedan blir det nog som vanligt lite zappande på tv:n och ett gäng med grönsaker och vitaminer inför matchen imorgon.....joråsåatt......


Kom ett förslag från Robert Avellan som han heter nu mera, om att han skulle få lägga dom 15 000kr som klubben vann efter DM final segern på något odds på nätet. Verkar skit bra.....Avellan har inte satt ett spel sedan jag kom till den här klubben i år.......


Väl mött i Hässelbyhallen imorgon!!


Ha en riktigt trevlig helg!




Ovido - Quiz & Flashcards