Alla inlägg den 9 februari 2008

Av Andreas - 9 februari 2008 17:00

Hemma igen efter en tung uddamålsförlust där vi helt klart var värda ett bättre öde! Vi förlorar med 6-5, där Västerås 2 sista mål är mycket turliga.


Lagen följs åt matchen igenom tills VIB lyfter en långboll från halva plan där Eddie i målet är skymd, då är det ca. 4min kvar att spela av matchen. I dom 2 första perioderna är vi klart bättre än Västerås som spelade oerhört ängsligt och backade hem väldigt lågt matchen igenom. Självklart sticker Västerås upp till och från och visar prov på bra innebandy, men sett till hela matchen var vi klart värda segern idag. Men Västerås är ett topplag och visar prov på stor effektivitet i dagens match, något som visar att dom hör hemma i toppen. Möjligen är det lite nervöst för Västerås spelarna nu när seriesegern är så nära, men idag kände jag inte igen Västerås. Det är bara att lyfta på hatten för Västerås som vinner på en dålig dag, grattis till SSL platsen, den är ni helt klart värda!


* Själv går jag poänglös idag, känner att jag ska kunna kliva fram i en match som den idag. Jag saknade inte chanser, men det är alldeles för dålig skärpa på avsluten! Slitet och viljan är det inget fel på, men jag ska producera idag. Dåligt!


* Just nu står det 6-3 till Ackers efter halva matchen spelad borta mot GAIK. Undrar om folk i vårat lag han lasta på Ackers? Snacket gick innan våran match att dom flesta tänkte lira på Ackers.


* Tullinge vann mot Lillån med 8-6(jag hade tippat 8-5) och nu ska det mycket till om inte Lillån får lämna div 1 för den här gången.....


* Pixbo fick smaka av Caperio/Täby igen. Rickie i huvudrollen igen, börjar bli tjatigt nu. Kul att Rickie hittat tillbaka till sin gamla vanliga form! Som jag sagt förut, vilket lag kommer att vilja välja C/T i slutspelet? Tror att Warberg möjligtvis gör det, inget av dom andra gängen lär vilja göra det iaf.....


Nu ska jag kurera min förkylning som gör sig mer och mer påmind.....mår skit rent ut sagt!


Hejdå Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards