Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Andreas - 20 februari 2008 18:48

Jag vill börja med att skicka ett stort grattis till Västerås som i helgen blev klara seriesegrare i våran serie, och på köpet fick man en direktplats till SSL som det numera heter(gillar inte namnet alls, skit töntigt). Hur som helst, grattis VIB!! Det var Ni väl värda och ni har hållit en hög nivå hela säsongen och inte haft allt för stora "dippar". Detta krävs om man ska vinna en serie vilket inte är så enkelt som det låter.


Grattis nummer 2 går till Matte Hagert som nu huserar i Balrog, han blev i senaste matchen borta mot Färjestaden både målskytt och matchens lirare! Grattis Matte! Fortsätt på den inslagna banan!


Till helgen väntar sista(?) resan med gänget! Örebro borta, känns som en kul utmaning att möta seriens andra bästa lag efter Västerås. Vi ska göra allt i våran makt för att återupprätta lite heder efter årets serie där vi har blandat och gett en del. Tar vi vid där vi avslutade senast mot Älvsjö så har jag stora förhoppningar om 3 poäng.


Mitt spelförslag senast: AIK, Helsingborg och Pixbo satt som en keps! straxt över 5 gånger pengarna gav den trippeln. Satte även 4 av 6 matcher i våran serie. Sent ska syndaren vakna.....


Ikväll är det träning igen, träningen startar 21.00 och avslutas 22.30 Ska bli intressant att se om det är några som "skolkar" nu när det är Champions League på tv ikväll.....


Appropå CL, Liverpool spelade ut Inter efter noter igår och fick till slut in 2 välförtjänta mål på slutet. Nu ser det ljust ut inför den tuffa returen borta i Italien. Förmodar att pool gör precis som Inter gjorde igår och går för 0-0.... You`ll Never Walk Alone!!!


Återkommer om jag kommer på något mera vettigt att skriva om, just precis nu är det torka....


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards