Alla inlägg under augusti 2009

Av Andreas - 24 augusti 2009 08:15

Så var man nu en gift man! Gifte mig i lördags i Hässelby Villastads Kyrka. Det var riktigt lyckat från start till mål. Stort tack till alla inblandade för att Ni hjälpte till att göra det till en oförglömlig dag! Festen på kvällen pågick ända till 04.30 och igår var man inte pigg, men glad! Heter från och med nu Andreas Briselius istället för Dahlgren. Känns lite konstigt, men som jag ser det passar det perfekt för min comeback i innebandyn igen. En helt ny spelare, Briselius! ;-)


Veckan som kommer blir stenhård. Mycket jobb just nu och så ska jag även ta ett beslut angående min innebandyframtid är tanken. Svårt riktigt svårt!


Har ett par alternativ, men ska man vara ärlig så är det än så länge bara en klubb som har presenterat ett konkret kontraktsförslag, vilket känns som en föruttsättning för att jag ska kunna bestämma mig. Om det ser likadant ut i slutet av veckan är det inte omöljligt att det blir den klubben jag väljer, är ju klart lättare att ta ställning till ett konkret kontraktsförslag. Men men, vi får se vad som händer kommande vecka.


Ska försöka träna på minst tre gånger denna vecka med löpning och en hel del innebandypass. Nu har ju träningsvärken från förra veckans träningar lagt sig äntligen!


Såg inte AIK`s match i lördags då jag som sagt gifte mig. Men ett kryss är alltid bättre än förlust, även fast man bör vinna sina hemmamatcher för att kunna knipa guldet.


Hässelby spelade sin första träningsmatch i söndags. 5-5 mot FBC Uppsala borta. Ett bra resultat enligt mig med tanke på att laget fortfarande är under uppbyggnad och mycket nytt spelade i helgen. Många spelare i stomen från förra året saknades.


Näe, nu måste jag jobba!


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 20 augusti 2009 23:34

Jag och Mange skulle åkt till Hallonbergshallen. Men det blev för tight om tid och vi begav oss istället till Hässelbyhallen för träning med Hökarna. Blev väl halvkul med tanke på att det inte var några keeprar nere första 45min. Sedan ställde två målvakter som skulle lira efter oss upp och hoppade in i skåpet, det räddade sista halvan av träningen. Personligen gick det helt ok även fast det är en bit kvar till matchformen. Jag har lirat båda mina innebandypass tillsammans med Norman och vi hittar varandra väldigt bra faktiskt. Ikväll var vi även komponerade av duktiga Hacke och stundtals rullade det på riktigt bra. Ingen kasse idag, men lägena fanns där.... tror iaf att jag samlade in 3 ass på kontot. Kroppen håller även fast jag är ganska mör nu efter två raka innebandyträningar. Två pass på två dagar är ganska mycket med tanke på att man gått skadad i ett år... Men nu känns det bara kul att vara tillbaka!


Nu måste jag sluta. Seinfeld börjar. Ner i sängen med en snus, och vila kroppen. Skönt!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 19 augusti 2009 23:15

Nyss hemkommen från mitt första hela innebandypass på nästan 1 år! Känns helt kanon och jag känner ingenting i knät just nu. Genomförde, efter godkännande från min sjukgymnast Jampa, en hel innebandyträning med Hässelby. Och det är en sååå skön känsla just nu så att det inte går att beskriva. Det enda jag kände var att jag har en bit kvar till matchformen, kände mig ruskigt tung i kroppen och benen. Inte så konstigt kanske? Men på slutet av två-målet rullade det på riktigt bra faktiskt. Blev till och med någon kasse från min klubba igen. Ge mig ett par ute pass med löpning och några innebandypass så ska jag vara tillbaka inom kort. Underbart helt enkelt!


Såg AIK i måndags. Man är ruskigt starka nu! Jag är helt klart imponerad. Skadar ju inte att titta ett par gånger på tabelllen just nu, även fast det förmodligen kommer att skifta en del i den jämna toppen. dif under strecket och AIK leder, en fröjd för ögat!


Såg även mitt kära Liverpool i helgen. Bedrövligt är det enda jag kan säga...


Ikväll var man tillbaka och vann med 4-0 mot Stoke, såja!


Äckliga Man Utd torskade bort mot Burnley, fan vad skönt!


Har köpt ett Nintendo Wii med bland annat Grand Slam Tennis och Tiger Woods golf 10. Grymt kul faktiskt!


Igår var jag och Mange och besökte en ny klubb i skaran där man till slut ska välja. Jag tränade inte då jag inte visste om det var ok för min sjukgymnast. Nu kan jag köra och jag får se om jag ska ta en sväng förbi där igen och känna lite på det hela.


I måndags var jag på ett möte gällande en helt annan roll inom en helt annan klubb i innebandyn. Får se hur det blir där. Just nu blev man ju av förståliga skäl väldigt sugen på att lira igen.


Har sagt till dom inblandade klubbarna att jag ska försöka ge ett beslut nästa vecka. Vet iaf att jag och Mange gärna kör i samma lag.


På lördag kliver man fram till altaret, ska gifta mig. Hur stort är inte det!?


Hoppas knät reagerar bra på träningen, i sånt fall blir det löpning och kanske ett innebandypass igen innan veckan är slut. Om jag hinner såklart, med tanke på alla förberedelser inför lördagen.


Ha en grym vecka!


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 11 augusti 2009 22:29

Helgen som gick var intensiv. Grillning hemma på fredagen och fest på lördagen, sjukt trött på söndagen. Men allt som allt en skön helg.


Igår och idag har mina chefer varit på besök och åkt med mig. Har tagit en del på krafterna. Men dom är riktigt bra, så det är kul att träffa dom.


Ikväll har jag varit nere på Hässelbys första innepass. Först var det löpning ute och knät kändes återigen bra. Sedan var det som sagt innepass. Jag deltog på uppvärmningen med 2 mot 1 samt andra vanliga skottövningar. Kändes nästan oförskämt bra och jag hade svårt att tacka nej när det kom till två-målet. Men jag vill inte gå ut för hårt och väntar någon/några veckor till. Måste köra ett par rehabpass till med Jampa på Idrottskliniken och sedan invänta hans godkännande för innebandyspel. Iaf väldigt kul att känna lite på bollen igen! Ruggigt kul att träffa alla sköna snubbar i Hawks igen!


Vart jag spelar nästa säsong är fortfarande oklart. Funderar över ett kontraktsförslag just nu, ska ge besked inom någon vecka.


Fick idag ett väldigt oväntat alternativ till. Blev uppring idag på förmiddagen men då kunde jag inte prata. Väntar ett samtal till för detaljer.


Helt plötsligt så blev det 5st alternativ...


Så, slut tjatat om innebandyalternativen....


Var i helgen och kollade när AIK mötte Stockholms näst bästa lag(om man vill räkna AIK som Stockholmslag). En inte allt för rättvis men ack så skön seger!! Visst AIK spelade upp sig i andra halvlek, men i ärlighetens namn så hade väl kryss varit rättvist. Säger bara OBOLO!!


Dulee har varit ute och slirat igen... Inga kommentarer förens jag vet som har hänt.


Såg "ångestdebyt" på burken i helgen. Inte mycket till match, mest kamp. dif har det tungt nu...tråkiiigt!


Bajens brassar var inte mycket att hänga i julgranen. Men man kanske ska ge dom tid. Jag har faktiskt inga jätte förhoppningar på AIK`s nya brasse heller. Brukar väl gå lite sådär när AIK värvar forwards.... Bortsett från OBOLO som är Allsvenskans bästa spelare. Tyvärr så försvinner han nog inom kort...


Plussa ihop dif och bajens poäng....så är dom fortfarande efter Gnaget!


Stötte ihop med min gamla innebandymentor/tränare Magnus "Binge" Jäderlund idag. Länge sedan vi sågs och alltid kul att träffa honom. Jag tror dom får ihop ett ruskigt starkt gäng ute i Täby iår!


Nä, nu duschen. Sedan en snus och Seinfeld i sängen. Underbart då kroppen är lite trött efter träningen idag.


Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 6 augusti 2009 23:26

Igår kväll var jag och familjen hemma hos min gamla innebandypolare Micke Kristensen med familj. Vi blev bjudna på grillat och vädret var strålande. God mat och god dryck tillsammans med vänner, kan inte bli mycket bättre.


Idag har jag hunnit med en hel del innebandyrelaterat. Var först och träffade en klubb som har gett mig ett kontraktsförslag att fundera igenom. Sedan blev det ner till Hässelbys löpträning i Grimstaspåret på kvällen. Jag deltog och körde 2,5:an plus ett extra varv själv på gångvägarna. Sedan körde jag styrka. Kändes grymt kul att kunna vara ute och köra i spåret igen, första gången på ca 1år! Visst jag har kört rehab ett tag, men det är ändå skillnad att löpa ute. Var iaf inga problem att springa med knät. Kände ingenting, förutom trötthet såklart.


Keegan hotade med att sluta läsa bloggen eftersom jag aldrig uppdaterar längre, så jag kände mig tvungen idag.


Kommer att bli svårt att bestämma vart man ska lira nästa säsong, det är en sak som är säkert....


Ha en bra helg!


Hejdå Hejdå!!





Av Andreas - 5 augusti 2009 22:45

Har hänt en hel del sedan jag bloggade sist. Med tanke på att det var 100 år sedan jag bloggade senast så är det inte så konstigt.


Var på landet sista semesterveckan, Joppe med familj var på besök. Grymt trevligt. Blev minigolf, fiske, fotbollstennis.... med mera. Jag belastade knät max för första gången på 10 månader. Kändes kanon tills efter ett par timmar efter fotbollstennisen när knät svullnade upp, helt normalt enligt min grymma sjukgymnast Jampa Mörk. Jag ligger i fas och ska snart vinna skytteligor igen ;-)  Känns bra i knät just nu. Men vi får se vad som händer.


Har fortfarande en del klubbar som ringer faktiskt. Bara denna vecka har tre av dom hört av sig. Ska faktiskt träffa två av klubbarna i slutet av veckan som säger sig ha kontraktsförlag klara. Ska bli intressant att se/höra vad som erbjuds.


Förra fredagen var jag hemma hos min gode vän Mange Larsson och drack ett par kalla. Kom hem vid 04.00 snåret.... Morgonen efter var det självklart svensexa på tapeten.... Jag blev så JÄVLA förvånad så det finns inte! Sen att grabbarna lyckades få ihop 21st personer i semestertider var ännu mer imponerande. Lägg därtill att flera av mina polare från Norge hade åkt ca 6 timmar i bil för att medveka, stort!.... Jag hade mitt livs dag och kväll och jag tackar alla inblandade!! Jag kom 2:a i Go Carten av 21 deltagare, mer nämner jag inte....


Nu "ids" jag inte skriva mer. Förutom att bajens satsning i div2 är pinsam! Man hade 10ggr bättre lag när vi i GAIK vann serien vid deras förra satsning. Vaför skulle man vara bättre nu? Man hade grymt mycket bättre lag då. Ytan snack! Nu har man förvisso Danne Schmidt som är riktigt duktig. Men då hade man ca. 5-6 topp spelare, och det gick inte...


Magget älskar bajen....


Hejdå Hejdå

Ovido - Quiz & Flashcards