Alla inlägg under oktober 2009

Av Andreas - 9 oktober 2009 07:45

Snart helg, helt underbart! Blir en lugn och skön helg tillsammans med familjen.


Imorgon ser jag självklart Danmark-Sverige. Tror inte på något svenskt mirakel, max en pinne får man med sig. Tycker att det är ett svaghetstecken om Henke Larsson lirar, men det får jag väl äta upp...


På Söndag möter vi topplaget Orminge. Krävs en helt annan inställning än senast om vi ska hämta några poäng i helgen. På det personliga planet måste jag höja mig många klasser och försöka hjälpa laget till poäng.


Jag ger mig inte angående Bollstanäs. Tippar dom som segrare borta mot Sundbyberg i Div 2 Östra Svealand till fina oddset 2,20. Skynda fynda innan Maimon och Grino går in och lastar sönder oddset.


Tippar även Visby seger borta mot Lesjöfors/Filipstad till 1,70 i Div 1 Mellersta.


Jag sprack senast i mitt tips på Caperiotäby. Jag visste att det var en chansning, men man bör kunna tagga till mer än vad rapporterna talar om i ett derby! Tror att Spiders får sota i helgen för den dåliga inställningen.


Mora verkar heta i hockeyallsvenskan, tror att man vinner hemma mot Växjö ikväll till oddset 2,00 gånger pengarna.


Snart dags att börja gå på AIK hockey faktiskt. Tiden finns inte riktigt där ännu, men jag ska försöka börja gå inom kort.


Tråkigt med uppehåll i Allsvenskan. Men nästa helg smäller det! AIK-Gefle på lördag, man tackar! Jag är garanterat på plats!


Känner att jag behöver mera plastträning. Undrar om man är välkommen ner på någon träning med Hawks? Vet iof inte om min nuvarande klubb accepterar det? Behöver hitta formen, någon som sett den? Inte jag iaf....


Jag zurrade ju en massa om erbjudanden som jag hade innan säsongen. Kan avslöja att det inte bara var som spelare. Jag fick även en intressant och överaskande förfrågan gällande en tränarroll inom AIK Innebandy. Det var inte som huvudansvarig för herrlaget(Hallstensson gör det ok än så länge), men det var faktiskt ganska intressant ändå. Fick ju även erbjudandet att vara assisterande spelande tränare i Hawks. Kanske ska börja fatta vinken? Är det tränare jag skall vara? Nej, just nu fokuserar jag på att komma tillbaka efter skadan, vill inte sluta på det sättet. Känner att jag har lite mer att ge, har bara inte visat det ännu. Men man ska aldrig säga aldrig när det gäller framtiden...


Nu har jag massa jobb att göra innan jag kan ta helg.


Ha en trevlig helg, det kommer jag att ha!


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 7 oktober 2009 19:03

Som vanligt är man helt slut. Har fått mycket gjort men det har varit en lång arbetsdag. Har kört ca 40 mil idag.


Har pratat med både Rickie och Joppe idag. Båda verkar taggade för derby mot AIK. Rickie gav ett sånt pass bra intryck att jag har gått in och lagt en slant på Caperiotäby seger. Visst ska AIK vara favoriter, men 3,50 på Caperiotäby i en match som kan gå hur som helst är taget! Jag kommer inte närvara på matchen, ikväll är det nämligen träning på tapeten. Och jag behöver varje tillfälle av träning jag bara kan få. Måste jobba mig tillbaka till min gamla form. Men jag kommer att ha tålamod, det kommer.


Undrar om inte Spiders kan sprattla till hemma mot Balrog ikväll?


Signaturen Burgic är tillbaka, skönt! Jag håller helt med dig. GAIS bör få poängavdrag, men jag ser gärna att tabellen ser ut som den gör nu ändå...


Snackade med min gamla lagkamrat Bjunne idag. Han går skadad och ska sakta börja jobba sig tillbaka till comeback hos Bollstanäs. Där har Bollsta ett sparkapital. Appropå Bollsta, vad sysslar man med i serien? Jag kommer iaf att lira Bollsta seger borta mot Sumpan i helgen.


Nu ska jag vila mig inför träningen!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 4 oktober 2009 21:34

Hittar några positiva saker nu iaf. AIK grejade en viktig poäng borta mot Elfsborg. Starkt försvarsspel ordnade poängen.


Hässelby stod för innebandyhelgens skräll och vann borta mot Örebro med 8-6. Ruskigt starkt och imponerande! Det värmer! Kollade Örebros trupp till matchen mot Hässelby. Endast 10st utespelare, varför?


Caperiotäby slog Falun relativt enkelt enligt siffrorna.


Lite saker som gör att man mår lite bättre iaf. Nu ska jag försöka glömma våran match idag.


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 4 oktober 2009 20:24

Sitter och kollar på AIK borta mot Elfsborg. 0-0 i paus. Kan gå hur som helst, har ändå en olustig känsla. Alla idrottsliga resultat har gått åt h-te idag...


Vi förlorade i innebandyn idag med 6-5 borta mot SB. Sista målet inslaget av SB med 1,55 kvar att spela. Tänker inte ge någon längre analys, men idag var det så dåligt så att jag inte kan beskriva det. Vill absolut inte ta bort SB`s insats, stort grattis. MEN vi gör nog den sämsta matchen jag varit med om i år. Vi möter ett lag som backar hem och vill spela med noll tempo, vi svarar med samma medicin. Blir inte bra. Jag är riktigt dålig rent ut sagt idag, men å andra sidan så har jag knappt bollen på hela matchen, självklart bland annat mitt eget fel. Jag kommer inte in i matchen och får ingen "puls". Vi står still hela matchen och börjar pressa först i sista perren då vi bestämmer oss för att flytta fram positionerna. Låter löjligt att säga att vi ska slå SB, men skulle vi spela i närheten av det vi kan så ska vi vinna mot dagens SB alla dagar i veckan. Men nu är så inte fallet och jag tycker att SB vinner välförtjänt mot ett för dagen uselt Bele.


Kul att träffa gamla lagkamraten Daniel Våg i SB kassen.


En positiv sak från mig idag, torskade inte en enda tekning. Framförallt vann jag alla mot Gunnarzon. Undrar om det är något att vara glad för...


Nu börjar Gnaget....måste återgå. Orkar inte tänka mer på innebandyn, blir för deppig...


Hejdå Hejdå!!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards