Alla inlägg under oktober 2008

Av Andreas - 17 oktober 2008 23:42

Tänker inte skriva allt för mycket om matchen, då det bara kommer att bli idel negativa saker om motståndare och domare. Men en del negativt blir det här nedanför. Vill börja med att gratulera Visby till 2 poäng och ett stort krig matchen igenom som ingen kan ta ifrån dom. Ännu större grattis till Visbys keeper, och tillika kusin till våran knäskadade Joppe Nothèn, herr Peter Nothèn i Visby kassen spelade utan tvekan hem poängen till Gotlänningarna. Han var otroligt bra denna match!


Matchen i sig, ja jag tycker såklart att vi borde vinna denna då vi är det klart bättre laget spelmässigt. Visby kör med ett otroligt provocerande och fult spel vid många tillfällen, det var dom flesta i hallen rörande överrens om. Vid detta tillfälle betalade det sig väl ut bland annat genom min gamla kamrat Crille Nilsson i Visby som filmade handlöst och fick med sig en 2-minuters utvisning på en Hawks spelare, pinsamt rent ut sagt! Vill bara tillägga till alla som jag vet tvivlar, Crille är faktiskt en grymt trevlig och sympatisk snubbe utanför planen. Tyvärr tappade domarna matchen redan tidigt i den första perioden och kom sedan aldrig tillbaka. Dom var inte bara dåliga åt vårat håll, även Visby åkte på en hel del konstiga domslut, framförallt vid ett antal inslag som vi fick istället. Men summa summarum en usel domarinsats rakt igenom! Alla kan iof ha en dålig dag på jobbet... Jag tänker inte skylla på domare eller Visbyspelare för dom förlorade poängen. Dom kör sitt race, vare sig man gillar det eller inte. Men det är en av många bidragande orsaker, den största är oss själva, att vi inte får in bollen på alla chanser en annan...


Visby krigade till sig 2 poäng det kan ingen ta ifrån dom. Man har en första femma som emellanåt spelar mycket trevlig innebandy. Men detta är en match som vi ska vinna och besvikelsen är stor. Visby spelarna jublade när 5-5 var ett faktum, Hawks spelarna var inte lika glada. Bonuspoängen kändes inte lika tung att "tappa" då besvikelsen kändes stor redan efter det oavgjorda resultatet.


Bäst i Visby enligt mig: Målvakten Peter Nothèn utan tvekan! Jag blev även imponerad av Jonas Gatu som var riktigt duktig. Hade kanske för stora förväntningar på Mikael Andersson och kapten Wahman, men denna afton kom dom inte upp i normal nivå.


Bäst i Hawks enligt mig: Andreas Eriksson. Även plus till målvakten Eddie Ljungwe samt Hampus Dargren.


Vill även tacka den trevliga Visby tränaren Håkan Bergström för dom peppande orden som jag fick, han uppträdde rakt igenom trevligt och schysst mot mig. Lycka till Håkan.


Så nu har jag gnällt på Visby och domarna trots att jag inte skulle.... Men jag har faktiskt mer inom mig som jag sparar och sover bort inatt. Imorgon är jag tillbaka med positiva inlägg hoppas jag. Mycket av besvikelsen ligger självklart på oss själva. Vill ändå(även fast det tar emot) avsluta detta negativa inlägg med ett: Grattis Visby.


Skoghall körde över Karlstad totalt ikväll, 10-2. Skoghall imponerar stort. Karlstad är en ännu större gåta! Tur att man inte har lirat något på Nordicbet denna helg jag hade haft med Karlstad. Men jag är lite sugen på att "betta" i div 2 östra svealand imorgon... Får se hur jag gör...


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 17 oktober 2008 15:09

Ikväll är det dags för match för mitt Hässelby, med mig i båset än så länge då jag har en hel del rehab framför mig fortfarande. Senast jag stod i båset var mot Surahammar hemma, jag kan bara konstatera att man är sjukt nervös när man står vid sidan av. Och man blir även sjukt sugen på att lira igen när man står vid sidan av.


I veckan har jag varit nere på två av dom tre träningarna som laget har genomfört. Det ser lovande ut för kvällen! Powerplay slipades extra igår och där har vi många bra alternativ just nu. Saknas till kvällens match gör: Joel Ekdal(resa), Joakim "Joppe" Nothèn (Korsband), Niklas Hansson(Knä), Jag själv också såklart med mitt brutna knä, och målvakten Marcus Davidsson(Handskada). Patrik "Paddan" Asplund gjorde comeback, efter lång frånvaro, förra omgången och gjorde ett mål direkt, han kommer att bli viktig framöver, förmodligen redan i kväll! Joppe Nothèn tränar på och har börjat springa och köra övningar med laget, han har dock någon månad kvar till riktig comeback.


Visby är ett lag som krigar väldigt hårt, spelar på gränsen till fult. Man har många bra skyttar och är väldigt skottvilliga. Ett roligt lag att möta och personligen har jag alltid sett fram till drabbningarna. Absolut roligast är det att spela nere i Södervärn mot Visby då det brukar vara ett grymt tryck kring matcherna där. En proffsig förening rakt igenom helt enkelt. Bra hemsida, bra organisation, men laget på banan är än så länge inget som skrämmer slag på någon. Trots några individuellt skickliga spelare som min gamla kompis Crille Nilsson, Wahman, Mikael Andersson. Men ikväll räcker dom inte till, Hässelby är numret större utan snack. Tror på en ganska tät match ikväll, med Hawks som segrare.


I veckan var jag som sagt på idrottskliniken, blev ett dyrt besök...Parkeringsböter på 500kr, kul...


i Div 2 östra svealand kan man ta med Farsta till 1,40 hemma mot SB Innebandy. Den bör vara klar enligt mig. Jag tror att Huddinge vinner seriefinalen borta mot Tullinge till 2,05.


Jag är även på jakt efter spelare till Norska Elitserien just nu, svårt nu när säsongen satt igång, jag vet. Men jag har några namn jag funderar på... Är det någon som har några tips eller förslag?


Ikväll blir det seger mot Visby! Kom igen nu Hawks!


Hejdå Hejdå!!




Av Andreas - 15 oktober 2008 16:59

Så var oddsen här igen. Nordicbet snålar som vanligt med oddsen och det är idel låga odds. Denna helg är det dubbelomgång, fredag och söndag. Mitt Hässelby tar på fredag emot Visby hemma i Hässelbyhallen, och på söndag beger man sig till Karlstad för en tuff bortamatch mot just Karlstad.


Fredagens omgång:


Örebro-Surahammar          1,35        7,25      3,95

- Örebro har inte imponerat ännu, men man har kommit igång och hänger med i toppen. Sura gör det bra och plockar som vanligt poäng i sin trånga hemmahall, senast sudden vinst mot Onyx. En match som inte är lika klar som oddsen antyder enligt mig, jag avstår spel men tror att Örebro vinner i kraft av hemmaplan, 5-3.


Onyx-Finspång         1,25        7,95         4,90

- Onyx är det klart bättre laget i denna drabbning, Finspång har det tufft. Tror att när väl Finspångs första 3 poängare kommer så är det på hemmaplan. Onyx vinner 9-4.


Hässelby-Visby          1,30         7,50          4,40

En match där jag som vanligt tror på mitt Hässelby. En snöplig uddamålsförlust senast borta mot T/T, där T/T avgjorde med 26 sekunder kvar. Hawks missade friläge med ca 1 minut kvar, marginaler... Visby tog planenligt(se mina tips senast) sin första 3 poängare hemma mot Handen senast. Hässelby är det bättre laget och om man kommer upp i minst normal nivå så vinns denna match. Hawks seger 6-3.


Handen-Tyresö/Trollbäcken        3,65         7,00        1,40

- T/T är favoriter och bör vinna denna match. Men jag är inte lika säker på att T/T vinner denna. Man hade lite marginaler i senaste matchen och det är aldrig lätt att spela borta mot Handen på den hala Torvalla parketten. Handen har kapacitet att slå T/T i denna match, men T/T är som sagt bra och jag avstår spel och tippar här ett chanskryss, 5-5. (T/T vinner i sudden)


Skoghall-Karlstad       1,60        6,50        2,85

- Derby i värmland! Skoghall står som favoriter och har startat serien bra. Karlstad har inte inlett något vidare och har problem. Men denna match spelas inte i den trånga Mörmohallen eftersom det är derby. Den spelas i Karlstads CAM arena. Därför tror jag att Karlstad grejar minst ett kryss här när man spelar hemma. Jag tippar faktiskt Karlstad seger till fina 2,85. 6-4.


Odelberg/Gutavsberg-Åkersberga       1,15        9,25        6,50

- En match som O/G bara ska vinna. Det är iof inte det enklaste att vinna på beställning, men Ackers förlorade senast hemma mot Skoghall med hela 13-0! Ackers har problem helt klart! O/G vinner 8-3.


Får se om man hittar några fler fina odds, hittar inte så mycket i fredagens omgång i vår serie iaf. Den enda som ser intressant ut är Karlstad till 2,85 då man faktiskt spelar hemma i detta derby. Men det är ingen "safe" match det heller då Skoghall har startat serien mycket bra. Hur som helst så "tar" vi Karlstads 2,85! Nu lär väl oddset som vanligt sjunka inom 1 timma efter att det stått att det är ett bra spel här bland annat... 


Mer om helgens matcher och annat kommer.


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 15 oktober 2008 10:59

Var hos min duktiga sjukgymnast Jampa Mörk på idrottskliniken igår. Han tyckte att det såg bra ut allting och att det är träning och åter träning som gäller för att komma tillbaka. Håller på med ett gäng övningar hemma för att få tillbaka rörligheten i knät. Knät och vaden är fortfarande svullet så jag måste få igång cirkulationen i i benet, så bör jag kunna röra mig mer.


Om allt går som planerat utan komplikationer så hoppas och tror jag på en comeback redan denna säsong, kanske efter juluppehållet...


Lunch med Joppe och Isen idag, blev en smarrig kebabtallrik.


I helgen sprack mina spel för första gången denna säsong, fler lär det bli med tanke på att den bara börjat. Jag sprack bara på en match och det var chansningen på att Bollstanäs skulle slå Tullinge hemma i Väsby. Sms:ade Grino(Ola) som var på plats i hallen, 5-1 till "Bollsta" efter första perren. Vad hände sen, jo Bollsta tappade matchen helt och förlorade med 9-5. Verkar vara ett vältränat gäng det där Bollsta.... Tror att man skulle behövt lite av Grinos fys innan säsongen startade.


Nu ska jag gå och träna knät, får skriva här senare.


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 11 oktober 2008 15:43

Igår var jag hos läkaren. Jag tog bort stygnen och gipset, riktigt skönt! Röntgen visade att allt för tillfället läker på mycket bra. Jag har alltså fått ta bort gipset 3 veckor tidigare än någon jag pratat med trodde, i normala fall så har man det i ca 6 veckor fick jag höra. Men jag ska inte ropa hej allt för tidigt, jag har nämligen absolut noll rörelse förmåga i knät, jag kan inte böja det ett skit. Jag kommer att få börja om helt från början enligt sjukgymnasten jag träffade i samband med läkarbesöket. Lära mig gå ordentligt, sitta, träna upp musklerna i benet igen. Jag hade inte direkt mycket muskler i benen från början, men nu är dom totalt borta kan jag lova. Men jag ska kriga på med mitt rehab program nu och sedan om ca 10-14 dagar så ska jag börja träna rehab med sjukgymnast lite hårdare är tanken. Om allt nu går som det ska. Mål nummer ett: få tillbaka rörelsen i knät, lära mig att böja på knät.


Orkade inte åka med på Hässelbys match idag mot T/T, då jag är lite mör i benet efter gårdagen. Jag har inga rapporter annat än innebandy.se där jag såg att T/T vann med 7-6, sista målet inprickat med 26 sekunder kvar att spela, TUNGT!! Mer om detta när jag vet mer. En positiv sak såg jag iaf i samband med matchen, Patrik "Pjadie" Asplund gjorde comeback efter lång skadefrånvaro. Resultat av hans comeback, 2 mål! Riktigt kul och välkommen tillbaka "paddan"!!


Kul att se gamla lagkamraten från Järfälla, Otto, vara inne och skriva här i bloggen. Ja, helt rätt Otto, jag och Joppe får ta våra knäen och bilda backpar framöver ;-)


Den trogna bloggbesökaren "Sura supporter" tipsade om att Ackers kunde skrälla hemma mot Skoghall.... Skoghall vann med 13-0. Tur att jag inte tog rygg där. Jag tror på Visby, Nykvarn, Älvsjö i helgen. Även Bollstanäs kan skrälla mot Tullinge hemma till 3,95.


En rolig sak från Hawks träningarna i veckan var att Coach Lemker trodde att Alex Rosenberg skulle på student-VM den här helgen. Så på torsdags träningen lirade Alex back i 4:e femman, han var minst sagt förvånad.... Sedan när laget till dagens match mot T/T förkunnades så blev inte Alex nämnd.... Allting ordnade sig tillslut och Alex fick vara med i helgen...


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Av Andreas - 9 oktober 2008 17:31

Matchen jag tipsade om Visby-Handen, där jag sa att oddset 2,15 på Visby var bra sjönk bara någon timma efter att jag skrivit det här... Just nu är det 2,00 på Visby. Förmodligen sjunker den mer. Får se om jag använder den nu, så klar är den inte. Är lite sugen på att lira på Älvsjö borta mot Årsta. Fint odds där med i den norra div 1 serien.


Får rätta mig själv här. Infon jag hade fått att Alex Rosenberg i vårat lag skulle åka iväg på student VM stämde tydligen inte alls. Det är först senare det är dags för detta evenemang. Så då blir förmodligen 1:a linan intakt till helgens match borta mot T/T. Om nu coach Lemker anser att dom skall spela såklart. Hur som helst positivt att vi har med alla spelare förutom dom som fortfarande går skadade.


Appropå skadade spelare så verkar det som att Patrik "Pjadie" Asplund och Joakim "Joppe" Nothèn är närmast comebacker. Även om det kan dröja ett tag till så har båda två börjat löpa nu. Hawks kommer med andra ord bara att bli bättre och bättre ju längre serien går.


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 9 oktober 2008 13:48

Så är det återigen dags för mina sedvanliga tankar och kommentarer om helgens omgång i våran serie. Hämtar oddsen från www.nordicbet.com. Däremot är frågan hur länge jag kommer att "promota" den sidan då dom har dragit dubbelt från mitt konto vid den senaste insättningen. Jag har pratat med dom vid två tillfällen men ännu inte fått något konkret svar på när jag får tillbaka mina pengar. Svagt!


T/T-Hässelby         2,25       5,80         1,95

- Toppmatch för våran del igen. En tuff nöt att knäcka på bortaplan för oss, men det känns som att vi är trygga i det vi gör och vi har för tillfället seriens bästa försvars och målvaktsspel. T/T förlorade senast i derbyt mot O/G i sudden och kommer förmodligen revanschsugna till denna match, detta blir för övrigt lagets första hemmamatch iår och man har imponerande 7 poäng av 9 möjliga på bortaplan. Vi i Hawks får tillbaka viktiga Christian "Isen" Isaksson till denna match, men tyvärr missar en annan spelare från första linan matchen, Alex Rosenberg är på student VM. Jag tror på fortsatt segertåg för Hawks, seger i en jämn match, 5-4.


Surahammar-Onyx       1,90        6,25         2,25

- Toppmöte även här. Onyx ångar på och har fått en riktigt bra start på årets serie. Balrog förvärven levererar poäng direkt. "Sura" är ett erkännt bra hemmalag, och kommer att plocka många poäng i den trånga hallen. Jag tror dock att Onyx blir för starka i detta möte. Onyx vinner 7-4


Åkersberga-Skoghall          5,50         8,50         1,20

- Två lag som startat serien på helt olika sätt. Skoghall har sedan förlusten i premiären radat upp två raka segrar. Ackers har tre raka förluster. Är det någonstans Ackers ska plocka poäng så är det hemma, men inte i denna match, Skoghall blir för starka. Skoghall vinner, 6-2.


Karlstad-Odelberg/Gustavsberg        1,40       7,00       3,65

- Karlstad har börjat serien sämre än förväntat, men i senaste matchen tog man poäng borta mot starka Örebro. O/G blandar och ger, ser starka ut hemma men sämre borta för tillfället. Jag tror inte man räcker till här mot ett Karlstad som verkar ha hittat tillbaka till formen. Karlstad vinner 6-3.


Visby-Handen         2,15        5,65         2,05

- Visby söker fortfarande efter första segern i division 1. Handen har vaknat till liv efter fölusten i premiären och ser bättre och bättre ut. Jag tror att Visby tar sin första 3 poängare för säsongen och detta är en match jag funderar på att använda i mina spel. Visby seger till fina oddset 2,15. Reultat 7-4.


Finspång-Örebro        3,95        7,25         1,35

- Finspång har det tufft, tre raka förluster i serieinledningen. Örebro har inte övertygat dom heller, men det är ett lag fullt av kvalitet och jag tror att man kommer att börja plocka fler tre poängare med start i denna match. Örebro vinner 8-4.


I helgen är jag sugen att använda mig av Visby till 2,15 i mina spel. Avvaktar och ser vad det kommer för odds i div 2 östar svealand innan jag sätter mina spel. Mer kommer här senare.


T/T borta i Strandhallen till helgen blir tufft. Ett redan mycket bra lag som har förstärkt laget ytterligare inför denna säsong. Ett T/T som jag för övrigt hade kunnat hamna i innan jag bestämde mig för att gå till Hawks inför förra säsongen. Jag fick ett erbjudande och var vädigt imponerad av proffsigheten hos föreningen och folk runt laget och i laget. Jag tackade nej först och främst pga avståndet från hemmet till hallen i Tyresö, alldeles för långt att åka. Nu valde jag Hässelby något som jag absolut inte ångrar, vi har något riktigt bra på gång och jag är glad att man som "gammal gubbe" får vara med i denna generationsväxling med idel duktiga spelare. Hässelby är framtiden! Vi blir mycket svårslagna till helgen, var så säker. dags att plocka ännu en tre poängare!


Fick en kommentar från Dr Jekyll här på sidan angående 5:an som Holtz fick i matchen mot Pixbo. Kan bara konstatera att jag fortfarande anser precis som du nämner att man ska prestera i mer än 2 minuter för att förtjäna en 5:a i betyg. Han var inte bra innan. Men meningarna och åsikterna går självklart isär gällande detta, och det är bara att köpa. Jag tycker som sagt inte att han ska ha en 5:a sett till sin prestation i matchen. Men om man vill bedömma matchen dom sista minutrarna så är det upp till var och en. Så då ska alltså Runnestig ha en 5:a med tanke på att hans Zorromål är världsklass? För det är ju faktiskt världsklass det målet han gör. Alla tycker olika och det är något jag tycker är bra.


Supporter kommenterade här och frågade varför våran första lina i Hawks spelar så svårt med passar bakom ryggen bland annat. Ja, svår fråga, då jag inte tycker att dom gör det allt för mycket. Visst händer det, men det blir så ibland när man har flera väldigt spelskickliga spelare i samma lina tror jag. Klart att det kan straffa sig ibland och att jag nog också förespråkar ett mera rakt spel på mål. Men om man tex tittar på senaste matchen mot "Sura" så görs faktiskt det sista 5-3 målet efter en grym passning bakom ryggen av Alex Rosenberg till Hampus som stänker in den. Det är alltid en avägning från spelarna om man ska spela mer chansartat, jag tycker inte att man ska hämma individen allt för mycket heller, man bör lita på deras skicklighet och beslut. Men om man vänder på "myntet" så får det ju inte gå till överdrift heller, och bli en belastning för det egna laget, men det tycker jag inte att det gjort ännu.


En annan kommentar här på sidan var varför vi i Hawks inte försöker flytta på matchen mot T/T då vi har en spelare på student VM. Jag tror att det krävs mer än så för att få flytta en match. Sen så är det ett beslut som respektive förening tar tillsammans med spelaren om man vill släppa iväg dom på något som detta. Och Hässelby väljer i detta fall självklart att låta spelaren få uppleva detta mästerskap om det är hans önskan. Så mitt svar är att jag tycker att Alex ska få åka och uppleva student VM, och jag tycker att matchen mot T/T ska spelas som vanligt. Ett beslut som ledarstaben tagit tillsammans med Alex och ett beslut som jag tycker är helt rätt trots att det är olyckligt att tappa en duktig spelare inför seriematch. Men med alla duktiga juniorer vi har i Hawks så hoppas och tror jag att vi löser detta på bästa sätt ändå.


Idag har jag ätit lunch tillsammans med Isen, alltid lika trevligt!


Imorgon ska jag till läkaren som sagt, ta bort stygnen och kolla hur allt läker. Hoppas av hela mitt hjärta att allt ser bra ut, jag vill tillbaka! Hoppas att jag slipper gipset också, det är ingen höjdare. På lördag vankas det pilsner med Isen bland annat, hoppas att detta sker utan gips...


Mer om mina spel med mera kommer senare.


Ha en bra dag!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 7 oktober 2008 22:20

Ja, dom flesta är nog eld och lågor efter gårdagens tv-match i innebandyn. Jag kan ju inget annat än instämma att dom sista minutrarna och sekunderna var helt sjuka. Enligt mig handlar det mesta om Pixbos feta underskattning på slutet, Pixbo var klasser bättre än Mullsjö. Men det fungerar inte i någon sport att skita i slutet. Maken till lojt och "ställa in skorna" inställning på slutet har jag sällan sett. När man väl kom på sig själva så var det försent, jag anser att man skulle ha tagit en time-out när Mullsjö gjorde 4-5 för att samla trupperna och ge klara direktiv om dom sista 30 sekunderna. Kanske inte hade hjälpt ändå, men det kändes som att man på något sätt måste markera att det som håller på att hända inte är ok.


Jag såg matchen hemma hos Rickie, och vi satt gemensamt och beklagade oss på denna Holtz, mest jag för att vara ärlig. Han har en oerhörd vilja och ett bra slit, men det kändes som att han överarbetade dom flesta situationerna i matchen och försökte göra det mesta på egen hand. Kanske blir så för en duktig spelare i ett bottenlag. Han var inte bra denna match, fram tills dom sista minutrarna... Då helt plötsligt så står han på rätt plats hela tiden, speciellt vid två av målen, det är det en målskytt gör! Hans andra mål som han stänker upp i bortre är det klass på. Men att han ska ha en 5:a i betyg som han fick av en viss sida, nej inte mycket! Han var oerhört och imponerande effektiv, visst. Men det krävs en prestation hela matchen för att kvittera ut en 5:a av mig iaf. Ser man dom 2 sista miunterna så kan jag hålla med om 5:an. Hur som helst tycker jag att det är mest svagt av Pxbo, riktigt dåligt. Mullsjö ska givetvis inte tas ifrån poängen heller, man krigar på och ger aldrig upp och visar ett hjärta utom dess like, jag lyfter på hatten för den imponerande upphämtningen!


På fredag är det röntgen och ta bort stygnen som gäller. Får se vad som händer efter det, jag ska tydligen inte vara allt för säker på att gipset försvinner helt då det brukar ta ca 6 veckor innan ben läker ihop igen har jag fått höra från säkra källor. Hoppas på det bästa och kanske något smidigare än detta gips runt benet iaf. Längtar till att kunna starta upp min rehab, längtar tills jag kan röra mig och springa igen.


Joppe har nu flyttat hit till Viksjö, så det har blivit en hel del hängande med Joppe och hans grabb Jonathan.


Förutom skadorna vi har i Hawks så saknas det spelare till matcherna av olika anledningar tyvärr. Senast mot Surahammar saknades vice kaptenen och spelgeniet Christian "Isen" Isaksson pga resa. Nu till helgen borta mot Tyresö/Trollbäcken saknas tyvärr återigen en mycket viktig bricka i form av Alexander Rosenberg som ska iväg på student VM. Önskar Alex ett stort lycka till!


Mer inför matchen kommer i veckan.


Fotbollskonst! Det är det man kan säga om Liverpool!! Vilken makalös och rättvis upphämtning mot City borta. Hatten av för Pool, lägger mig på knä(när gipset är borta) för Torres!! Magiskt!


AIK fotboll, inga kommentarer...


Lägger till en länk till här till höger, och det är en blogg som jag läste igenom första gången idag faktiskt. "innebandy enligt mig" med Ingrid uppe i Umeå. Riktigt bra och läsvärd!


Jag har som jag har skrytit med här på bloggen haft en del flyt i innebandytippandet. Kanske ska man som min gamla lagkamrat i GAIK(numera Caperio/Täby) Fille Urwäder kommenterade här på bloggen, passa på att sluta när man är på topp? Nej Fille, jag kommer inte att sluta på topp, vare sig med innebandy eller spel. I sånt fall innebär ju det att jag borde sluta med innebandy nu också, och det vill jag inte. Lycka till vidare med innebandyn Fille!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards