Alla inlägg under november 2007

Av Andreas - 2 november 2007 08:27

Då var det ikväll dags för match mot Västerås borta. Jag har personligen inte sett detta lag så mycket då jag har haft en konstig ovana att spela i den norra serien tidigare år.


Jag har spelat mot Västerås 1 gång med Råsunda i en träningsmatch i Västeråshallen. Då gjorde jag min hittils första och enda match från start som back! Binge(tränaren i dagens Caperio/Täby) ville prova om jag fungerade som back.... efter ca 4 byten hade jag åkt på 2 tunnlar av samma forward.......men annars har jag för mig att det gick ok.....vi vann för övrigt matchen tror jag.....


Västerås får gälla som favoriter i denna match dels då dom leder serien samt att det i ärlighetens namn har gått lite knackigt för oss dom senaste matcherna. Veckans träningar har bara varit 2st då det varit en DM match i mitten av veckan. Måndags träningen var helt ok och vi körde lite fys samt två-mål. Gårdagens träning var det lite lugnare eftersom det är match ikväll. Vi körde lite två-mål samt PP. Då jag inte spelar PP eller box så blev det en ganska lugn träning för egen del. Tänkte på det där med PP, och senast jag inte var med i ett PP var faktiskt även det i min senaste sejour i Hässelby -99. Men vi har ett ruskigt bra PP så det är bara att snällt titta på medans kassarna trillar in. I box har vi ett par specialister som tex Pata Holmberg som alltid gör ett ruggigt bra jobb i boxen.


Just dessa saker box, PP samt målvakts spelet tror jag kommer att bli helt avgörande ikväll. Vi har en riktigt bra keeper i den (naken)dansande bläckfisken Johan Ekdahl! Han kommer att spika igen ikväll och jag tror på seger till oss med 6-4. Annars är det också kul att se att Heda(Västerås tränare) gör allt för att slippa favoritskapet ikväll. I deras matchannons så har dom skrivit att Västerås möter "seriefavoriten" Hässelby. Jag hoppas på mycket folk i Västerås och 3 poäng till Hässelby!


Jag kommer återigen att slänga in ett skräll spel denna helg, och återigen går det förmodligen åt skogen. GAIK ska bara vinna mot Ackers borta, man är ett bättre lag. Men jag vill testa chans ettan i den matchen, Ackers har 3 friska pinnar i ryggen från Finspång borta och kanske har det vänt för talangfabriken.....


Idag kommer det att arbetas halvdag! Perfekt med lite uppladdningstid inför kvällens match!

Av Andreas - 1 november 2007 08:40

Har hållit på nyheten på begäran av min vän Rickie "Totti" Hyvärinen, men nu är den ute i media såg jag, så nu kan jag skriva om detta.


Den störste och förmodligen en av dom bästa spelarna i världen Rickie Hyvärinen kommer inte i väg till 4-nationers turneringen i Tjeckien. Jag lider med Rickie då jag, han själv, och många andra hade sett fram mot hans "comeback". PINSAMT är ordet att Totti inte varit med i tidigare landslagsupplagor, då jag dom sista åren inte sett en enda finne vara bättre än Rickie i våra svenska serier iaf(Nej, Tamminen, Kohonen är inte bättre längre)! Den efterlysning som det pratas om är lika pinsam den, Finland liknas någon gammal krigsmakt då Totti är efterlyst pga en missad mönstring för 9 år sedan! Trots att han då gjorde en skrivelse till militärmakten i Finland. Och frågan är hur svårt det kan vara att kontakta Totti och meddela om denna efterlysning? Kanske kunde ha hört av sig någon dag av dessa 9 år som gått, så att han slipper få reda på detta på det här sättet.


Det enda positiva jag kan hitta i denna soppa är att den flygrädde finländaren slipper flyga.......


Tipsen igår gick åt h-vete. Jag börjar bli lika risig som Hajdus och Avellan på på att tippa...... Men jag kan iaf glädja mig åt Treze-goal, 3 kassar i Juves seger igår! FORZA JUVE!

Ovido - Quiz & Flashcards