Alla inlägg den 8 januari 2008

Av Andreas - 8 januari 2008 10:10

Igår kväll var det återigen träning. Många dök upp och dom flesta verkade väldigt spelsugna. Träningen blev ,som det brukar bli efter ett litet uppehåll, i högt tempo och lite hafsigt. Mycket spring och mindre tanke. Men i det hela tycker jag att det såg väldigt bra ut och uppehållet verkar ha gjort oss gott. Kul med två "comebacker" igår, Stefan "lill-Lövfors" Mörk var nere och visade att gammal är äldst och såg oförskämt pigg ut, trots att han blandade och gav "indianare" med grymma coast-to-coast räder. Nu återstår att se hur länge "hemma-pappan" Stefan kommer att hålla i sin comeback, men han lät allvarlig på frågan om han skulle köra för fullt. Victor Gärdebrandt var åter efter att ha varit skadad fram till nu, och han såg väldigt stabil och pigg ut och kommer att bli ett riktigt bra tillskott på våran backsida!


Klart är att vi kommer att få klara oss utan viktiga Christian "Isen" Isaksson dom närmaste 3 matcherna då han skall på en för innebandyspelare obligatorisk Thailandsresa.


På Onsdag väntar fys iform av löpning ute innan inneträningen och på Torsdag slipar vi på detaljer inför dubbelhelgen med Åkersberga hemma på Fredag kväll, och mitt förra gäng GAIK/Väsby borta på Söndag. Mer inför dessa matcher kommer här i veckan.


Robin Avellan(spelare i Hässelby) kommer att vara första gästtippare inför helgens Div 1 mellersta omgång. Ska bli intressant att se vad Avellan har att komma med, enligt egen utsago så har han ett par skrällar på gång.....Tipsen kommer i veckan så fort Nordicbet har släppt på oddsen....


Järfälla har det fortsatt tungt, dax för sportchefen Staffan "Starre" Lindström att hitta målskyttar till truppen. Laget har förtvivlat svårt med målskyttet. Sen är väl kanske inte det hela lösningen på problemet, men iaf en start.....


Har nu officiellt sagt upp mig från mitt nuvarande jobb som säljare på DPJ Kontorsvaror, och börjar 1:a Februari isället som säljare på Ritma Kontorsmatriel. Trivs kanon på DPJ men har fått ett nytt erbjudande från Ritma som jag verkligen ser fram emot!


Nu ska arbetas lite....


Ha det!!







Ovido - Quiz & Flashcards