Alla inlägg den 18 januari 2008

Av Andreas - 18 januari 2008 14:08

Äntligen gick bilen igenom besiktningen. Allt detta tacka vare att Maimon Abdallah/Tyska Bil AB har varit grymt snäll som vanligt och offrat sin lediga Fredag för att hjälpa mig med bilen. Stort tack!


Har inte fått in Robin Avellans tips inför helgen ännu. Han har väl fullt upp med att byta ringsignaler på sin mobil, och att fixa till volymen i håret. Får hoppas att det hinner komma in innan avslag imorgon.


Helgens bästa spel i mellersta ettan:


Örebro-GAIK/Väsby, 1 odds: 1,95

Handen-Tullinge, 2 odds: 2,05


En dubbel på spelen ovan ger ett odds på nästan 4 gånger pengarna! Gaik är bra, men har en alldeles för tunn trupp som kommer att tappa fler och fler poäng desto längre serien går. Örebro känns snäppet vassare än Gaik och har på något sätt mer att spela för. Örebro spelar ruskigt defensivt(iaf på bortaplan) och det passar inte Gaik`s kontringsspel. Tullinge ska bara vinna mot Handen enligt mig. Handen vann överaskande borta mot Finspång senast, men jag tror trots det att Handen kommer att få lämna div 1 när serien är över.


Jag har även tidigare nämnt att jag tror att Ö-vik vinner borta mot Storvreta/Vesta till oddset 1,70 gånger pengarna. Detta spel hittar jag i den norra div 1 serien. Kan även erkänna att det "kittlar" lite grand att spela på Farsta skräll, oavgjort(10,50 i odds) eller Farsta seger(9,30 i odds), i deras borta möte mot Gävle. Ska man lira på denna match rekomenderar jag att satsa en liten summa, då Farsta faktiskt ser ut att trilla ur den norra div 1 serien.


Ha det!!

Av Andreas - 18 januari 2008 09:14

* Stort grattis vill jag önska Hässelbyspelaren Victor Gärdebrandt och hans flickvän Diana som igår fick en liten dotter, Ines. Lycka till med allt!


* Jag trodde tidigare att vi skulle ha Mange Larsson med till matchen mot Karlstad, så är inte fallet. Mange kommer inte att kunna delta pga jobb. Joel Ekdal och Christian Isaksson är som bekant på Thailandsresa, och målvakten Marcus Davidsson är knäskadad. Victor Gärdebrandt har som jag skrev blivit pappa och är inte heller med i helgen. Åter i truppen är målvakten Johan "bläckfisken" Ekdahl.


* Blir lite irriterad på mig själv att jag inte spelade på Tyresö/Trollbäcken som igår vann borta mot Alba med 7-2 i den norra div 1 serien. Sa till ett par lagkamrater på träningen igår att jag hade på känn att T/T skulle kunna vinna, oddset på T/T var 5,10. Men men....det är lätt att vara efterklok....


* Träningen igår bestod av två-mål, som för övrigt var otroligt "lojt", och en ny powerplay uppställning tränades in inför matchen mot Karlstad på Lördag. För att få lite bättre fart på två-målet införde coach Anders ett fys-straff på förlorande lag. Gissa vilket lag som vann? Ja, självklart vann mitt röda lag med 3-0. Gissa om Stefan Mörk spelade i det förlorande laget igen? Ja, självklart visade Stefan att "sämst när det gäller" fortfarande passar in på det lag han spelar i på två-målet.


* Falun-Warberg ikväll i SSL. Jag tror att Warberg vinner. Framförallt nu när alla tror att Warberg är inne i någon form av svacka, bara för att man förlorade europacup finalen och första ligacup semin. Men i serien kommer dom inte att förlora, inte mot Falun iaf, Warberg är i en klass för sig.


* Derby på Måndag, AIK-Caperio/Täby. Blir till att ladda den gamla VHS spelaren igen och spela in matchen. Direkt när jag kommer hem från träningen på Måndag kväll ska jag sätta mig och såga och hylla spelarna i derbyt. Förmodligen blir det mest såga..... Hoppas på C/T vinst!


* Ikväll blir det en lugn hemmakväll, C/T spelaren, min granne, Rickie Hyvärinen kommer över med sin son. Hoppas att han kan få ordning på mitt strulande internet hemma också.


* Har funderat på straffen som alla pratat om. Den är grym, det är det enda jag kan säga! Undrar om jag ens skulle hinna till första stolpen innan bollen rullar ner i sarghörnet, om jag skulle försöka mig på den. Om du mot förmodan inte sett den kan du se den här http://www.youtube.com/watch?v=kuBmMlpPSOE


* Tid och plats för semifinalen i DM mot Caperio/Täby är nu spikat. Matchen kommer att spelas på Onsdag 23/1 Kl: 19.45 i Hässelbyhallen. Ska bli kul!


* När man ändå är inne på straffar. Vi har inte fått en enda straff i årets seriespel. Brukar man inte få någon iaf? Alexander Rosenberg bör inte få lägga straffen om vi får någon, det visade han i veckan när han brände en straff på träningen.


* Frågan är hur våran målvakt Johan Ekdahl kommer att göra på matchen imorgon när bollrullnings tävlingen sätter igång i pausen? Johan var ju nämligen stolt vinnare av en vattenflaska senaste hemmamatchen mot Ackers. Nu ska han ju vara med och spela och risken finns att det kan bli en intressekonflikt där.......


* Stefan "keegan" Andersson har varit sjuk i veckan igen. Rykten säger att han inte jobbar med data på Vattenfall, utan att han faktiskt har hand om barnpassningen på företaget, med tanke på att han lyckas snappa upp så mycket baciller hela tiden..... Har även hört att han lider av en svår jetlag sedan han kom hem från thailand för en vecka sen..... Krya på dig Keegan!


* Niclas "virgin" Eriksson hade igår återigen försökt att ge sig på att sola solarium. Resultatet blev ungefär som förra gången, skillnaden var bara att den här gången hade han av någon märklig anledning bara bränt sönder bröstet och magen. På resten av kroppen hade han inte en gnutta färg..... Börjar undra hur han gör när han solar egentligen. Skam den som ger sig.....


Ha en riktigt trevlig helg!!







Ovido - Quiz & Flashcards