Alla inlägg den 11 januari 2008

Av Andreas - 11 januari 2008 08:34

Igår var det träning som vanligt, vi "nötte" en del powerplay och körde några avslutsövningar. Vi körde även lite två-mål där vi gick igenom detaljer kring både vårat eget spel samt helgens båda motståndare. Vi är väl förberedda inför helgens båda motståndare.


Vi införde, med start igår, ny samlingstid innan träningarna pga att det varit för mycket sena ankomster. Självklart lyckades jag komma försent igår ändå, och jag åkte på ett fys-straff. Chrisse var även han sen men bedömdes ha anlänt hallen före mig och fick därför ett lägre straff än mig. Tyvärr så tyckte jag igår att det var orättvist, och i och med det så ordnade jag ytterligare straff för Chrisse, Sorry! Vi fick snällt stå och göra benböj medans övriga satte igång med skottövningen, tur att vi redan skjuter så bra jag och Chrisse.....


Ännu ett avbräck har dykt upp inför helgens matcher. Det är våran center Mange "el regista" Larsson som inte kommer att delta pga personliga skäl. Synd att vi tappar ännu en viktig spelare inför matcherna i helgen. Men vi har som jag nämnt tidigare en bred och kompetent trupp och det finns andra som kommer att ta vara på chanserna som ges.


Mr. Comeback, Stefan Mörk, tog igår vid ett tillfälle i så mycket när han fick ett skottläge att han föll handlöst ner i golvet. En av dom roligare "vurporna" jag sett i samband med ett skott försök faktiskt. Stefan sprang, vid ledning 2-1, och smutsade allt och alla i vårat röda lag. 2 byten senare för Stefans femma så var ställningen 3-2 till rött och Stefan var helt plötsligt knäpptyst......


Ikväll är det match mot Ackers, start 19.00 i Hässelbyhallen. Vi kommer att vara riktigt laddade och det är bara 3 poäng som gäller! Ska försöka att inte arbeta ihjäl mig här på jobbet, dricka mycket vatten, och bara ladda.


Helgen blir förövrigt väldigt fullspikad för mig. Match ikväll, konferens med nya jobbet imorgon mellan kl: 09.00-22.00, och match på Söndag. Tyvärr blir ju familjen lidande för detta, och även jag som inte får den tid jag vill ha med familjen.


Nu ska jag äta Wienerbröd och dricka kaffe.....


Ha det bra så länge.....

Ovido - Quiz & Flashcards