Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Andreas - 24 januari 2008 15:56

Så var det dags för lite odds och tankar inför helgens innebandy. oddsen är som vanligt hämtade från www.nordicbet.com


Åkersberga-Skoghall                   3,20             6,55            1,45

- Viktig match för båda lagen i striden om forstsatt div 1 status. Ackers är det lag som imponerat mest av dessa två lag när vi har mött dom. Tror att Ackers tar sista(?) chansen att hålla sig kvar i serien. Ackers seger 6-4


GAIK/Väsby-Älvsjö                      1,90            5,90              2,20

- Som jag nämnde förra helgen så tror jag att Gaik kommer att tappa fler och fler poäng, det började med förlusten mot oss..... Inget av lagen har direkt mycket att spela för, men jag tror faktiskt att Älvsjö vinner denna match och oddset lockar helt klart. Älvsjö seger i en jämn match, 6-5.


Lillån-Handen                            3,00            6,45              1,50

- Handen verkar ha vaknat till liv efter jul och har plockat mycket poäng senaste tiden. Tror ändå att tunga Lillån krigar till sig 3 poäng för sin fortsatta existens i div 1. Lillån seger 8-5.


Örebro-Tullinge                        1,15            8,60               5,85

- Örebro jagar Västerås i toppen och släpper inte ifrån sig poäng i den här matchen. Oddset är alldeles för lågt för att spela på, men Örebro vinner med 7-4.


Västerås-Karlstad                     1,30             7,20             4,10

- Västerås kan hänga av sig Karlstad i kampen om seriesegern. Något jag tror att man gör också, men oddset är lite väl lågt för att vara en match mellan två topplag. VIB vinner med 6-3.


Finspång-Hässelby                   2,10              5,75            2,00

- Kan ju inte annat än att tro att vi vinner. Faktum är att vi har varit otroligt bra på bortaplan i år och visar vi upp en sån inställning som vi hade i segern mot Caperio/Täby i veckan så vinner vi detta. Hässelby seger med 5-3.


                                      ---------------------------------


Andra fina odds denna helg.


Div 1 Norra: Sirius vinner mot Storvreta/Vesta ikväll till oddset 1,65. Tyresö/Trollbäcken vinner hemma mot Sundsvall till 1,75 gånger pengarna. Denna helg kniper faktiskt Farsta sista chansen att hänga kvar i div 1, och vinner mot Granlo till oddset 3,20.


Som jag nämde i mitt tips så finns det ganska fina odds i mellersta serien i helgen. Älvsjö borta mot Gaik till 2,20. Lillån hemma mot Handen till 3,00 gånger pengarna. En mindre summa kan även spelas på Åkersberga till 3,20 hemma mot Skoghall.


Nu är det snart hemgång från jobbet. Ikväll väntar träning och lite finslipningar inför helgen match.


Ha det!

Ovido - Quiz & Flashcards